03.04.2023, 09:51
Metsarestorani loojad jagavad gurmee-mõõtu teadmisi | Mis taim võiks olla põhjamaade safraniks või kuidas valmistada pihlakapungapiima?
(10)Indrek Leht ja Ellery Powell nuputvad ideid loodusega samas rütmis
Varakevade dolmad paiselehest
Graavisiig kilpjala ja marineeritud pungadega
Noortest pärnalehtedest salat
Rakvere raipe pesto
Pihlakapungapiim ja sellest tehtud panna cotta
Mets on rikkus, ka maitserikkus – isegi üllatavalt mitmekesine, lausa vänge. Täitsa omamaine umami.
FOTO:
Metsarestorani eestvedaja Indrek Leht ei pea ennast otseselt taimetargaks, küll aga ideede generaatoriks. Pop-up-restoran asub Kose lähedal Nõmbra karjamõisa aladel ja seal saab tulija seda, mida mets parasjagu kätte annab. Autoga „treppi“ külalised kohale ei saa, viimased 300 meetrit tuleb läbi looduse matkata.
Oled juba tellija?