Maxima oli esimene jaekett, kus oli võimalik oma tooted telefoniga skanneerida. Funktsioon „Skänni ja kõnni!“ on imelihtne - valid toote, skännid selle oma telefoni kaamera abil ja paned kotti.

Äpi erinevate funktsioonide hulka kuulub ka sooduspakkumiste vaheleht. Tänu sellele on kerge poe soodsaimad pakkumised üles leida. Ka saab äpiga osteldes kasutada taaratšekki.

Mugav on ka see, et Maxima äpp on seotud isikut tõendava dokumendiga, seega pole vaja alkoholi või sigarettide ostjatele täiendavat vanusekontrolli teha ning see hoiab iseteeninduskassas aega kokku.

Digi ajakirjanikud märkisid ära ka Maxima hea klienditeenindusreegli – pistelisse ostukontrolli sattunutele on järgmine poekorv 5% soodsam.

„Tavaline iseteeninduskassa koos mobiiliärpiga on perfektne kooslus, mis teeb šoppamise lihtsamaks nii suurema ostukorvi kui ka kiirete ostude korral,“ kõlas Digi äpižürii kokkuvõte.

Kui Sul veel Maxima äppi pole, tõmba see nüüd telefoni ja tule proovi lähimas Maximas kui mugav on sellega sisseoste teha! Tule tee sisseostud kiiresti ja soodsalt!

Jaga
Kommentaarid