01.04.2023, 10:00
Ilmunud on Oma Maitse ajakirja uus number: püüa kevadet! Värskest toorainest toit on kõige ilusam ja toitainerikkam
Tärkav aiaroheline muudab kevadise toidulaua nii eriliseks! Leia Oma Maitse aprillinumber poest ja saad rohkelt inspiratsiooni, loomulikult ei puudu sealt ka suurepärased retseptid.

FOTO: Oma Maitse
Aprillis on kõigil kiire, isegi loodusel. Tärkavad rohulibled see-eest lubavad söögitegemisse kiireid valmistusviise, kergust ja leidlikkust. Rebid aga tärkava kraami salatiks ja kogu õhtusöök saab hoopis teise olemise. Kui oled aiarohelise tõsisemalt ette võtnud, uuri ideede edasiarendamiseks ka meie metsaköögi lugu, kus pihlakapungapiimast valmib pisut mandli maitsega panna cotta ja tavalisest Rakvere raipest võimas pesto.
Oled juba tellija?