Kamikadze Grill-Restoran

Restorani peakokk Roman Sokalski ja Dagestanist päritolu grillmeister on loonud unikaalse menüü, mis ühendab traditsioonilisi Gruusia ja Kaukaasia roogi, Aasia põnevaid maitseid ja koduseid Eesti toite. Menüüst leiab kõike, mida ihaldab tühi kõht: isuäratavaid eelroogasid, suussulavaid elaval tulel küpsetatud šašlõkke, mitmekihilisi burgereid ning erinevaid muid liharoogi. Magusaks lõpetuseks on valikus käsitsi valmistatud magustoite nagu fondant, kreembrülee ja erinevad jäätised. Lastele on restoranis täiesti oma menüü koos jäätisekokteilidega, mis meeldivad ka täiskasvanutele.

Kamikadze on ideaalne koht kvaliteetse aja veetmiseks nii lõunasöögil, õhtusöögil koos perega kui ka sõpradega kohtumisel. Parimaid paiku maitsete maailmas ootab Sind Mustamäel. Broneeri laud juba täna – lase end üllatada suurepärase atmosfääri ja eriliste maitsetega laiast maailmast!

Vaata lähemalt:
Koduleht
Facebook

Tchaikovsky

Tchaikovsky on küllap kõige efektsema interjööriga restoran Eestis. Ohtrate kuldsete pildiraamidega kaetud musta värvi seinte vahel laiuvad lumivalgete linadega lauad, millel joogiklaasidesse asetatud salvrätikud on volditud väikesteks luikedeks. Kas üldse on võimalik, et restorani söök ja jook võiksid mingilgi moel olla võimsa esmamulje väärilised ja raputavat kogemust pikendada? On küll. Läbi aegade on Tchaikovsky restoranil olnud kolm peakokka ja kõik nad on selle ülesandega hästi hakkama saanud.

Kui rätikud-luiged on taldrikult kadunud, jätkub restoranis toiduballet edasi – ertiti kui valite maitsmismenüü „Tchaikovsky lemmikud“. Tegemist on väikese kollektsiooniga roogadest, mis on ennast siinses interjööris tõestanud läbi aastate. Emotsioon muutub unustamatuks siis, kui külastate restorani ühel nendest muusikaõhtutest, mil söögi saateks kõlavad klassikalised meloodiad.

Tchaikovsky restorani muudab eriliseks ka nende veinikaart, kus on võimalik leida hõrgusid leide parimatelt Prantsusmaa tootjatelt. 1. mail tuleb Tchaikovsky restoran välja oma suvehõngulise menüüga, kust saab leida põnevaid uusi suviselt värskeid roogasid, kuid kus pole unustatud ka restorani klassikat.

Vaata lähemalt:
Koduleht
Facebook

Kolm Sibulat

Restoran Kolm Sibulat asetub täpselt fast ja slow food’i vahepeale. Ühesugusele kaugusele mõlemast, kuid ühendades kummagi paremad küljed. Meie menüüst leiab nii nuudliroogasid kui ka Lähis-Ida sugemetega pärlkuskussi, vahemerelist hummust, Tai köögist inspireeritud punaste läätsede suppi ning Korea köögist tuntud vürtsikat kimchi kapsast.

Aeg-ajalt palutakse meil defineerida, millist kööki me siin Kolmes Sibulas teeme. Kõige lihtsam on vast öelda fusion-confusion ehk oleneb, millisest maailma otsast tuul meile inspiratsiooni puhub. Kindel on vaid see, et kõik, mis Kolme Sibula köögist väljub, on meie moodi ja valminud suure armastusega!

Kolme Sibula rajamine Telliskivi tänavale sai alguse 3 aastat pärast meie esimese restoran Mooni avamist. Idee teha teine koht tuli tegelikult just meie „kunstnikel“ ehk peakokkadel. Nimelt on Moonil oma väga selge stiil ja paljusid tooraineid ning mõtteid ei saa seal teostada.

Kui midagi eriliselt esile tõsta, siis kindlasti Kolme Sibula enda köögis valmistatud ramen-stiilis nuudleid, mida paljud peavadki linna parimateks. Lisaks tõstab restorani teistest kõrgemale täpselt läbi komponeeritud joogikaart, kust on leida laia valikut tippveine, kokteile ja muid jooke. Ning parim osa Kolme Sibulas on alati meeldiv, sõbralik ja hooliv teenindus. Olete alati meile oodatud!

Vaata lähemalt:
Koduleht
Facebook

Sushi Plaza

Sushi Plaza tähistab sellel aastal oma 10. sünnipäeva. Turule tulles sooviti pakkuda eestlastele midagi uut: sushit, milles oleks kasutatud rohkem erinevaid maitseid ja uusi trende, kui klassikalises Jaapani köögis. Kuna värsket kala oli ja on siiani Eestis väga raske saada, siis valitigi tee, kus häid maitseid pakuti täiesti uuel moel. Nii on näiteks Sushi Plaza kana tempura'd muutnud seda, kuidas inimesed Eestis sushit näevad. Samuti on just need kana tempura'd toonud sushi juurde palju uusi inimesi. Ning kui juba sushi juurde on tuldud, on hakatud uurima ka sushi algupärandit – Sushi Plazal on au öelda, et nad on pannud väga paljud inimesed Eestis kala sööma.

Sushi Plaza kutsub toidunautijaid hetkel oma kolme restorani: Narva maanteele, Viimsisse ja täiesti uue kontseptsiooniga restorani Kalamajas. Uue põneva suunana ja trende järgides pakub Sushi Plaza oma klientidele mereandide alternatiivina erinevaid vegantooteid, mis petavad ära ka kõige suurema kalaaustaja. Uute kalaalternatiividega püüab Sushi Plaza tõsta inimeste teadlikkust, tervislikkust ja ka maitserikkust. Sushi Plazast leiab alati midagi uut ja põnevat!

Vaata lähemalt:
Koduleht
Facebook

7ürti

Restoran „7ürti“ ühendab hubase ja koduse atmosfääri moodsa Euroopa köögiga. Igaüks leida meie menüüst endale just selle, mis talle kõige enam meeldib!

Mereandide austajatele pakume näiteks rooga nimega „Merekarbid musta trühvliga kooreses kastmes“, kus me puistame karbid üle aromaatse trühvlipulbriga. Selle roa maitse jääb külalistele alati meelde ja nad naasevad tihti just selle toidu pärast. Kalasõpradele pakume hea meelega ka meie mahlast, õrna ja suus sulavat Tuunikala steiki. Restorani „7ürti“ üheks tunnusroaks on aga punase veini kastmes pikalt hautatud seapõsk. Juurviljade ja metsamarjadega hautatud seapõsk on harukordselt õrna tekstuuriga. Peakokk serveerib liha juurde õhuliselt kreemjat kartuliputru.

Restoran ootab külalisi aastaringselt! Suveajal saavad külalised nautida toitu väiksel aga armsal terrassil. Sügisel ja talvel ootame kõiki restorani sooja ja hubasesse atmosfääri, nautima head toitu ja koosolemist lähedastega. Restoran on populaarne nii linnlaste kui turistide hulgas, mis tähendab, et alati tasuks enne tulemist endale laud reserveerida. Ootame kõiki lahkesti külla!s

Vaata lähemalt:
Koduleht
Facebook

Jaga
Kommentaarid