Raguulaadne kaste valmista sügisel varutud seentest või šampinjonidest. Selle pastaroa saad ühel pannil valmis podistada.

Hakkliha, seente ja spinatiga makaroniroog

Üks lihtsamaid toite, mida valmistada. Kasuta juba kodus kasutamist ootavaid aedvilju!

Ahjuvorm kartuli ja kanaga

Marokopärane lihavaba pajaroog tomati ja kikerhernestega. Seda hautist saad serveerida näiteks riisi, tatra või hoopis kinoaga.

Kikerherne pajaroog

Klassikaline roog, millega ei saa alt minna! Valmista kohe suurem kogus, sest järgmisel päeval on kapsahautis veel maitsvam!

Kapsa-hakklihahautis

See on roog, mis seisab mitu päeva ja muutub iga soojendamisega veelgi maitsvamaks. Kõige parema pilafi hautad malmpotis, aga hädapärast kõlbab ka roostevaba paksupõhjaline kastrul.

Kruubipilaff sealihaga

Sibul muutub selles supis nii magusaks ja hoopis teistsuguseks, et isegi kõik sibulavihkajad söövad ja kiidavad. Lihtne, odav ja ülimaitsev!

Prantsuse sibulasupp

Kas oled juba lillkapsariisi proovinud? Kui ei, siis on viimane hetk oma igapäevasesse menüüsse midagi uut ja teistsugust lisada. Valmib kiiresti, on maitsev ja tervislik!'

Kapsariis tatraga

Soojendav ja lihtne kanasupp on toitev ja kosutav. Supp on alati järgmisel päeval maitsvam!

Lihtne kana-nuudlisupp

Kanapuljongis küpsenud riisipadi tuleb ahjus imemaitsev koos krõbedate broileri­kintsudega. Serveeri kõrvale veel värsket salatit ja tervislik õhtusöök on garanteeritud!

Broilerikintsud riisipadjal

Toitva pastavormi teevad värviliseks eri tooni paprikad. Improviseeri julgelt – kui paprika sinu laste lemmik ei ole, asenda see mõne muu köögiviljaga.

Värviline pastavorm viineritega

Selle toidu sisse sobivad hästi ka kõikvõimalikud külmutatud aedviljasegud, mida leiab supermarketi külmletist või saad ära kasutada kõik sügavkülmikusse kogunenud jäägid.

Praetud riis munaga

Magusaks küpsenud sibulad õhukeste kartuliviiludega ja kreemise bešamellkastmega sobivad õhtusöögiks nagu valatult.

Kreemine sibula-kartulivorm

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid