Maxima eripakkumise ajal suure koguse kuivaineid, liha või kala ostes ja seda kodus targalt säilitades saad veelgi tõhusamalt kokku hoida. Sest oma järgmise suurema ostu võid sa teha rahulikult alles järgmise eriti magusa hinnapakkumise ajal. Nii väheneb poeskäikude arv, mis omakorda aitab kokku hoida aega.

Maxima on turul hinnaliider. Aga ka Maxima kaubavaliku põhimõtted — värske liha ja piim otse farmist, värske kala otse merest, värske juur- ja puuvili otse peenralt või aiast ja värsked küpsetised otse ahjust — on toiduainete edukaks koduseks säilitamiseks hea algus.

See nädal külasta kindlasti Maxima kalaturgu! Sel nädalal on jahutatud lõhe hind 10,99 €/kg.

Lihtne võte kala säilitamiseks

Et kala kauem värske püsiks, tasub soojemal ajal Maximasse kala järele minnes osta kohapealt ka spetsiaalne külmakott või -kast või see kodust kaasa võtta.

Kala värskuse säilitamiseks soovitavad eksperdid kalalt eemaldada sisikonna, lõpused ja uimed. Puhastatud kala võib külmikus värskena püsida kuni paar päeva, fileerituna säilib kala mõnevõrra kauem.

Võimalusel tuleks hoida kala eraldi hoiunõus jäätükkide või -puru sees. Sel teel saadud tulemus on päris tubli, kuid jälgida tuleb, et kala ei jääks jää sulamisel tekkivasse vette.

Nagu liha, soovitatakse ka külmutatud kala hoida –18 °C juures. See tagab rasvasemate kalaliikide (nagu lõhe ja forell) säilimise kuni kolm kuud ning vähem rasvaste liikide säilimise kuni kuus kuud.

Kuidas kala targalt kasutada?

Esimesel päeval tee maitsev kalapraad. Teisel päeval juustune lõhepasta ja kolmandal päeval keeda maitsev kalasupp, kasutades kõiki kala osasid maitsvaks leemeks.

Internet on abiks lennukate retseptide koostamisel.

See, kes targalt toimetab ….

… poes käies vähem kulutab. Sest suuremate toidukoguste ostmine aitab säästmisele tublisti kaasa, kui minna poodi õigel ajal ning ostud kodus õigesti ja nutikalt oma aega ootama panna.

Ostle targalt! Enne poodi minekut loe iganädalaste sooduspakkumiste kohta lähemalt ka Maxima kliendilehest.

Maximas ootavad sind püsivalt odavad hinnad ning iganädalased eripakkumised värsketest puu- ja juurviljadest kalani välja.

Jaga
Kommentaarid