Vokiroad päästavad argiõhtud: kaheksa head vokki, mis valmivad kiirelt ja lihtsalt
Vokiroad sobivad hästi kiireteks argiõhtuteks, lisaks ka nendeks päevadeks, kui lihtsalt pole ühtki ideed, mida süüa valmistada. Vokid valmivad ühe panniga, ei pea liigselt nõusid määrima ning vokkides saab ära kasutada kõik oma aega ootama jäänud köögiviljajupid. Rohkem retsepte leiad Oma Maitse Retseptiveebist!
See on üks korralik toit, milles kõik tasakaalus ja kõht sellest kindlasti tühjaks ei jää. Kui teha rohkem, siis kõlbab hiljem hästi ka salatina süüa. Või lisandina hoopis millegi muu kõrvale.
Kui oled kord elus Sichuani pipart proovida saanud, ei aja sa seda ühegi teise pipra ega muu vürtsiga segamini. Pigem igatsed hoopis õhetavat ja sooja tulist tundmust keelel uuesti kogeda.
Maitsev vokiroog, kus liha marineeritakse enne küpsetamist soja ja küüslauguga. Mõnedes retseptides segatakse krõbedaks küpsetatud friikartulid vahetult enne serveerimist toidu hulka, teistes serveeritakse koos riisiga roa kõrvale. Tee nii, nagu sulle meeldib.
Tervislik taimne köögiviljavokk valmib kiirelt, kui köögiviljad kausikestes tükeldatuna ootel. Kasuta vokis köögiviljadele lisaks muna- või riisinuudleid. Kes aga soovib, saab lisada ka kana- või veiseliharibasid.
Kõikse kiirem toit üldse. Kasuta just neid aedvilju, mis sööjale maitsevad ja kodus on.
Siin üks hästi lihtne vokk. Punase kapsa asemel võid ka teisi aedvilju kasutada. Paprika, Türgi oad, porgand, suvi- kõrvits, baklažaan, lehtköögiviljad – kõik sobib!
Rohkelt valku, B-rühma vitamiine, mineraalaineid ja suhteliselt vähe rasva sisaldav kanafilee on armastatud toit tervisesõprade menüüs.
Kiirelt pannilt läbi käinud veisefileed koos roheliste lisanditega naudi iseseisva roana või serveeri juurde aurutatud riisi, pehmeks paisunud kuskussi, keedetud pastat või läätsesid.