See on üks korralik toit, milles kõik tasakaalus ja kõht sellest kindlasti tühjaks ei jää. Kui teha rohkem, siis kõlbab hiljem hästi ka salatina süüa. Või lisandina hoopis millegi muu kõrvale.

Särtsakas vokiroog punase riisiga

Kui oled kord elus Sichuani pipart proovida saanud, ei aja sa seda ühegi teise pipra ega muu vürtsiga segamini. Pigem igatsed hoopis õhetavat ja sooja tulist tundmust keelel uuesti kogeda.

Värske kapsa vokiroog Sichuani pipraga

Maitsev vokiroog, kus liha marineeritakse enne küpsetamist soja ja küüslauguga. Mõnedes retseptides segatakse krõbedaks küpsetatud friikartulid vahetult enne serveerimist toidu hulka, teistes serveeritakse koos riisiga roa kõrvale. Tee nii, nagu sulle meeldib.

Veisefileeribad friikate, sibula ja tomatiga

Tervislik taimne köögiviljavokk valmib kiirelt, kui köögiviljad kausikestes tükeldatuna ootel. Kasuta vokis köögiviljadele lisaks muna- või riisi­nuudleid. Kes aga soovib, saab lisada ka kana- või veiseliharibasid.

Kiire köögivilja-nuudlivokk

Kõikse kiirem toit üldse. Kasuta just neid aedvilju, mis sööjale maitsevad ja kodus on.

Kanavokk

Siin üks hästi lihtne vokk. Punase kapsa asemel võid ka teisi aedvilju kasutada. Paprika, Türgi oad, porgand, suvi- kõrvits, baklažaan, lehtköögiviljad – kõik sobib!

Sealihavokk tatraga

Rohkelt valku, B-rühma vitamiine, mineraalaineid ja suhteliselt vähe rasva sisaldav kanafilee on armastatud toit tervisesõprade menüüs.

Kanavokk rosmariini ja sidruniga

Kiirelt pannilt läbi käinud veisefileed koos roheliste lisanditega naudi iseseisva roana või serveeri juurde aurutatud riisi, pehmeks paisunud kuskussi, keedetud pastat või läätsesid.

Lihtne vokitud veisefilee kevadrohelise kraamiga