Planeeri!

Ära planeeri kõiki töid ühele päevale. Kevadine suurpuhastus on suurem ettevõtmine, mida kindlasti võiks mitmeks päevaks planeerida. Vastasel juhul on tulemus pettumust valmistav, tuju nullis ning selg ka haige. Võid vabalt otsustada, et suurpuhastus kestab mitu päeva või koguni mitu nädalat. Põhiline, et sa ise tunned, et jõuad kõik asjad rahulikult ära teha.

Koosta nimekiri!

Et mitte pealtnäha võimatu missiooni ees ahastusse sattuda, tasub enne suurpuhastusse sukeldumist paika panna korralik sõjaplaan – varuda puhastusvahendid, prügikotid ja tolmulapid.

Tark perenaine seab sammud Maxima kauplusesse, sest alanud on Puhastuspäevad, mis kestavad 22.märtsini. Kampaania raames leiab üle 200 erineva puhastusvahendi- ja toote eriti odavate hindadega.

Säästa koristuskuludelt!

Puhastuspäevade raames on hinnad tavapärast odavamad ja tark perenaine varub endale nüüd mitmeks kuuks vajalikud pesu- ja puhastustooted just praegu, sest neil toodetel ei ole aegumiskuupäeva. Nii on võimalik igakuiselt korralik kopikas kokku hoida.

Soodushinnaga tootevalikust leiab kodukeemiast populaarsete ökotoodeteni, nõudepesuvahenditest katlakivi ja hallituse eemaldajateni, Henske aknapuhastajatest pesupulbri ja WC-küürimise geelideni välja. Tootevalik võtab silmade eest lausa kirjuks.

Loodusest hoolivate inimeste rõõmuks on Puhastuspäevade fookuses seekord ökotooted. Maxima valikust leiab Muliers, Mini Risk, Mayeri ja paljude teiste tuntud tootjate kaupu.

Pane kogu pere tööle!

Kogu maja või korteri kraamimine üksi ei ole ühegi naise unistus. Tegevusi on palju ja need võtavad rohkesti aega. Enne kui otsustad, et taas kõigega ise toime tuled – ole nutikas! Kaasa kogu pere, sedasi võib ebameeldiva kohustuse kujundada hoopiski põnevaks tegevuseks.

Robotkoristaja sinu kodus? Hea mõte!

Aga miks mitte pere asemel võtta appi koristustöödeks hoopis robot? Kui endal peres veel selline tegelane puudub, siis ka selle eest hoolitseb Maxima! Puhastuspäevade raames on sul võimalik endale selline abimees hea õnne korral võita.

Kampaanias osalemine on imelihtne – osta vähemalt üks puhastamiseks vajalik toode Maxima kauplusest kuni 22.märtsni ja registreeri ostutšekk Maxima kodulehel ning osaledki juba võimsa Schbot F1 robottolmuimeja ja aknarobot Wind 1 loosis.

Kõik ikka selleks, et kodu koristamine oleks sinu jaoks ainult puhas rõõm!

Uuri 22. märtsini kestvate puhastuspäevade ja kampaania tingimuste kohta kohta pikemalt SIIT!

Jaga
Kommentaarid