Kust osta lilli nii, et rahakott ei pahandaks?

Mees, mine Maximasse! Naistepäeva lillevalik Maximas on suur, hinnad head ja kuumim kaup on 50-õieline tulbikimp. Ning see on saadaval alla 15 euro eest! Tark tormab.

Iga-aastased naistepäevahitid on ka roosid ja nartsissid, moodustades tulpidega koos lillemaailma kuldse trio. Roosi- ja nartsissikimbudki on müügil odava Maxima hinnaga.

Lilled, tort ja kommikarp – see on naistepäeva klassika

Lilled ilma tordita on naistepäeval nagu supp ilma soolata. Kas teadsid, et Maxima tootevalikus on ligi 200 erinevat nimetust kooke ja torte? Nende seas on lettidel ka rohkem kui 50 erinevat nimetust kooke-torte Maxima enda kuulsast Meistrite Kvaliteedi tootesarjast. Vanast heast Napoleoni koogist kohupiima-, karamelli- ja toorjuustukookide, ekleeride ning pavlovani. Eranditult värske kaup minikookidest plaadikookide ja tortideni – täpselt see, mis vaja!

Rõõmusta ämma, üllata vanaema!

Lisaks lilledele on igaks tähtpäevaks sobiv kingiidee ka Maxima kinkekaart. Kaarti saab osta igast Maxima kassast, see kehtib kõikides 83 Maxima kaupluses üle Eesti ja seda on ülimalt mugav kasutada.

Kaardi kinkija saab kaardile laadida meelepärase ja jõukohase rahasumma. Kaart kehtib 12 kuud pärast laadimist ja selle omanik saab osta kõike, mida hing ihkab.

Muretut naistepäeva, kallid mehed!

Soodne lillevalik, magusad maitsed ning väärtuslik ja kogu Eestis kehtiv kinkekaart – sel aastal on Maxima muutnud naistepäeva tähistamise erakordselt lihtsaks. Loe Maxima universaalsest kinkekaardist lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid