Vitamiinitase on ka hakanud aedviljades kiiremini langema kui sügisesel perioodil: kuidas toetada oma keha söögiga nii, et ramm ei raugeks?
Brokoli ja rohelise põldoa supp rammusa kookosjoogiga
Sinimerikarbid tšillises tomatikastmes
Tortiljad röstitud kikerherneste ja rohelise sibula salsaga
Seasisefilee spinati ja kimchi padjal pruuni riisi ja petersellitšatniga
Vürtsikas lillkapsahautis India pähklitega
On paratamatu, et värsket kohalikku kraami leiab nii poest kui turult enne kevadisi esimesi saake vähe.
Vitamiinitase on ka hakanud puu- ja köögiviljades kiiremini langema kui sügisesel perioodil. Vana kaob eest, et uus saaks tulla. Mõni kasutab seda karmi aega paastumiseks, teine otsib ideid, kuidas toetada oma keha selgi ajal söögiga nii, et ramm ei raugeks. Tee oma toit algusest peale ise ja ära kasuta valmistoitu. Miks nii? Palju mugavam oleks ju haarata kaasa valmistoit poeletilt või tellida see restoranist?