FOTOD | Pavlova kohvik avas Eesti esimese toitlustusettevõttena rahvusvahelise frantsiisiäri
(1)Viis aastat Eesti turul tegutsenud kohvik Pavlova alustas Eesti esimese toitlustusettevõttena frantsiisiäri Leedus. Ühe naise armastusest Pavlova vastu sündinud ettevõte plaanib edasi liikuda koguni Araabia Ühendemiraatidesse. Eile õhtul, 2. märtsil avati esimene Pavlova Kohvik Vilniuses kohalike poolt armastatud kaubandus- ja toitlustuslinnakus Ogmias Miestas aadressil Verkių g. 31A.

Pavlova kontseptsiooni autor Olga Danilova on varasemalt olnud presidendi kondiiter ja vedanud ettevõtet Supertort. Ta on läbi reisinud terve maailma ja kõikjal, kus Pavlovat pakutakse, seda ka degusteerinud: „See, et me täna avasime siin Leedus esimese frantsiiskohviku, on viieaastase töö tulemus, mida oleme teinud armastuse ning täpsusega. Frantsiis on meie pikaaegne unistus ja Leedu esimene suur samm selles suunas,“ toob Olga välja. Partner Erika Scholler täiendab, et protsesside juurutamine on õnnestumise alus, kuid kõige rohkem väljakutseid pakub kvaliteetse tooraine leidmine, mis Leedus siiski õnnestus.