Superhindadega lemmikute päevad kestavad 27. veebruarini, pakkudes korralikku valikut korralikust loomatoidust tõhusate plekieemaldusvahenditeni.

Häid maitseid vähema kui euro eest!

Millised on need maitsed, mille järele su lemmikloom sind poodi saadaks? On see kana, lammas, part või hoopis lõhekala? Kahtlemata on neid maitseid palju! Ning just nüüd kannavad neist paljud eriliselt odavaid hindu.

Ekstra lemmikute päevadeks langesid hinnad ühest eurost allapoole 32 tootel – sealhulgas kuulsatel Purina Friskiese kiisueinetel, Felixi kassimaiustel Party Mix ja Play Tubes ning koertele loodud Mr. Goodladi konservidel.

Kokku on vähem kui üheeurose hinnaga saadaval üle 70 erineva koera- ja kassitoidu ning -maiuse. Maiused, nii-öelda loomagurmee, on neljajalgsete menüüs üha populaarsemad.

Mida veel eriti odava hinnaga pakutakse?

Kui lemmikloomale meelepärane toidukraam on kauplusest välja valitud, tasub veelgi ringi vaadata. Sest lisaks söögipoolisele on hinnad all ka mitmetel teistel neljajalgsetele, aga ka nende peremeestele mõeldud toodetel.

Kassiliiv ja erineva maitsega koerte närimispulgad, plekieemaldusvahendid ning lemmikloomade pesuvahendid, kasside kraapimispuud ja liivakastid, lemmikloomavoodid ja toidunõud ning vahvad puidust linnumajad on ainult mõned näited.

Milline on õige talvetoit?

Nagu inimesed, vajavad ka loomad talvel rohkem vitamiine ja mineraale. Et neljajalgse lemmiku immuunsüsteem oleks pikal külmaperioodil võimalikult vastupidav ning loom ise tervem ja rõõmsam, peaks toit sisaldama piisavalt vajalikke toitaineid.

Kassid ja koerad vajavad valgurikast toitu – liha ja kala. Valkude ja rasvade kõrval aga tervitavad nad vitamiine ning mineraalaineid rõõmuga ka soojematel aastaaegadel.

Lemmikule einet pakkudes tuleb arvestada tema vanust. Täiskasvanud ja eakad olevused vajavad rohkem vitamiine ning vähem kaloreid, kutsikad ja kassipojad suurema kalorsusega toitu.

Maxima kassi- ja koeratoiduvalikust leiab nii kvaliteetseid kuivtoite kui ka konserve. Kuivtoit on enamasti soodsam ja säilib kauem kui konservid. Samas aitavad konservid säilitada õiget niiskustasakaalu looma organismis.

Jaga
Kommentaarid