Seda kõike teab ka Hiiu Pubi ja tahab pakkuda nii oma vanadele kui ka uutele klientidele parimaid šašlõkielamusi, mis elustaks ilusaid mälestusi ning looks uusi. Selleks et täita ka kõige nõudlikuma šašlõkisõbra ootused, on Hiiu Pubis köögis ametis oma ala parimad asjatundjad Gruusiast: Orhan ja Sulkhan, kelles kirg, pädevus ja armastus oma ameti vastu moodustavad ideaalse kombinatsiooni, mille tulemusena sünnivad fantastiliselt maitsvad ning vürtsikad liharoad parimate lisanditega.

Iseenesestmõistetavalt on Orhani ja Sulkhani šašlõkid valmistatud ajatute retseptide järgi ning alati kvaliteetsetest toorainetest. Meistriteosed on täis parimas mõttes klassikalist, kuid alati värsket maitset ja ainulaadseid elamusi. Orhani ja Sulkhani põhjalikult ning oskuslikult valitud vürtsikombinatsioonid teevad iga lihalõigu tõeliseks delikatessiks, mille söömise järel tabab nautijat vaid üks tunne: tahaks veel.

Kuid lisaks neile hõrgutistele pakub Hiiu Pubi teisigi – samaväärselt unustamatuid – toidu- ja joogielamusi. Olgu nendeks külmad ja karastavad või hoopis kuumad, nii hinge kui ka keha soojendavad joogid, mille meie sõbraliku pere liikmed on leti taga perfektselt kokku seganud, et rõõmustada kõige erinevamaid maitsemeeli. Või erinevad salatid, rikkalik valik suupisteid, suppe ning eel- ja järelroogi. Eraldi menüü ootab ka meie pisemaid külastajaid.

Restorani lahke ja asjatundlik meeskond tagab, et iga käik Hiiu Pubisse oleks mitte ainult meeldejääv kogemus, vaid et sellele järgneksid uued, võrdselt meeleolukad korrad! Olgu siis eesmärgiks soov saada osa Orhani ja Sulkhani meistriteostest, tahtmine lüüa kaasa Hiiu Pubi mälumängudel, võimalus tunda rõõmu meie kontsertidel pakutavatest muusikaelamustest või lihtsalt tahtmine lõõgastuda, olla mõnusas seltskonnas ning hubases atmosfääris koos heade jookide ja suurepäraste söökidega.

Hiiu Pubi asub Tallinnas Nõmmel aadressil Pärnu maantee 325 ja on avatud esmaspäevast pühapäevani kella üheteistkümnest keskööni.

Olete lahkesti oodatud!

Uuri lähemalt Hiiu Pubis pakutavate liharoogade kohta: www.hiiupubi.eu

Jaga
Kommentaarid