„McDonald'sil on maine, et see on odav ja mugav, mis annab aimduse, et kohtingukaaslasele ei viitsita muljet avaldada,“ rääkis kohtinguäpi So Syncd kaasasutaja ja tegevjuht Jessica Alderson. „Mitte ainult - ka valgus on hele, seal on lärmakas, lapsed on ümber.“ Ehk et tegu pole kõige romantilisema atmosfääriga ja intiimsest kohtingust on asi kaugel.

Küll aga rääkis Dolly Parton 2018. aastal People'i ajakirjale, et tema ja ta abikaasa suhe just McDonald'sis alguse saigi. Nimelt olid nad esimesel kohtingul McDonald'si drive-in'ist toitu tellinud. Tänaseks on Dolly Parton ja Carl Dean abielus olnud peaaegu 57 aastat.

Ülejäänud kohtingukohad, mida Tombola kasutajad just parimaks ei pea:

3. Kodu (7%)
4. Vanemate kodu (4%)
5. Restoran (4%)
6. Pubi või baar (4%)
7. Ujumine (3%)
8. Jalgpallimatš(3%)
9. Matus (2%)
10. Park (2%)

Kasutajad on rääkinud - isegi esimene kohting matusel tundub nende arvates parem idee, kui McDonalds'isse minek, kuid miks on restorani külastamine nende arvates halb idee? „Mõned näevad esimesel kohtingul restorani külastamist liiga pingelisena. Esiteks nõuab see raha ja teiseks eeldab, et istutakse üsna kaua aega ühe koha peal, teadmata, millal edasi liigutakse. Kui esimesel kohtingul kohtutakse paariks joogiks, saab vajadusel kiirelt lahkuda, ent kui kohting sisaldab toitu, peab selle aja ära justkui ära istuma,“ pakkus Aldersen.

Allikas: Food & Wine