Maasikad ja vahuvein

(8 portsjonit)

Koostisosad

  • 0,5 l Proseccot

  • 300 g maasikaid

  • 1 dl heledat suhkrusiirupit

  • 6 želatiinilehte

Valmistamine

Tükelda maasikad väikesteks tükkideks. Leota želatiinilehti külmas vees 10 minutit. Kuumuta potis u 1 dl Proseccot. Vääna pehmeks muutunud želatiinilehed käe vahel kuivemaks ja sulata nad kuumas Proseccos. Kindlasti ära keema lase.

Sega vaikselt hulka suhkrusiirup. Lase segul natuke potis jahtuda ja vala sooja segu hulka pidevalt segades ülejäänud Prosecco.

Tõsta maasikatükid pokaalidesse ja vala peale Prosecco-segu. Enne serveerimist lase külmkapis vähemalt 5 tundi tarretuda.

Kõik vajaminevad koostisosad leiad igast Maxima kauplusest taskukohase hinnaga.

Enne poodi minekut loe nii nende toodete kui ka teiste sooduspakkumiste kohta meie iganädalasest kliendilehest.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Jaga
Kommentaarid