4-le, G, M

  • 90 g + 1 sl suhkrut

  • 35 g kvaliteetset kakao-pulbrit

  • 3 sl maisitärklist

  • 450 ml piima

  • 1 sl sulavõid

  • serveerimiseks vaarikaid, pekanipähkleid ja piparmünti

  1. Sega poti põhjas suhkur, kakaopulber, maisitärklis ja sool. Tõsta pott keskmisele kuumusele ja vala ettevaatlikult satside kaupa hulka piim. Kuumuta 6–7 minutit, kuni segu hakkab keema. Kuumuta ja sega tasasel tulel pidevalt segades, kuni segu hakkab paksenema.

  2. Tõsta pott tulelt, vispelda hulka või ja lase täielikult sulada. Vala kaussidesse ja naudi soojalt.

Šokolaadikreemile võid peale puistata biscotti’t, hakitud pekanipähkleid, jahvatatud kaneeli, mündilehti, apelsinikoort, vaarikaid, kookosehelbeid või -laaste, vahukoort. Magustoidu hind on arvutatud ilma lisanditeta.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid