Eriti odav magustoit: imehea šokolaadipudingu valmistamine on lihtsaimast lihtsam
(1)Eriti kreemise ja soojalt serveeritava pudingu saad valmis väga lihtsal viisil. Suurepärane ka külmalt. Hind ühele 0.30. Kokku 1.18.
4-le, G, M
90 g + 1 sl suhkrut
35 g kvaliteetset kakao-pulbrit
3 sl maisitärklist
450 ml piima
1 sl sulavõid
serveerimiseks vaarikaid, pekanipähkleid ja piparmünti
Sega poti põhjas suhkur, kakaopulber, maisitärklis ja sool. Tõsta pott keskmisele kuumusele ja vala ettevaatlikult satside kaupa hulka piim. Kuumuta 6–7 minutit, kuni segu hakkab keema. Kuumuta ja sega tasasel tulel pidevalt segades, kuni segu hakkab paksenema.
Tõsta pott tulelt, vispelda hulka või ja lase täielikult sulada. Vala kaussidesse ja naudi soojalt.
Šokolaadikreemile võid peale puistata biscotti’t, hakitud pekanipähkleid, jahvatatud kaneeli, mündilehti, apelsinikoort, vaarikaid, kookosehelbeid või -laaste, vahukoort. Magustoidu hind on arvutatud ilma lisanditeta.