Oma paarikümne aastase karjääri jooksul on Mihkel valmistanud süüa nii aborigeenide kommuuni sööklas kui Michelini tähtedega pärjatud tipprestoranides ning maailma prestiižseima kokandusvõistluse võitja käe all. Kõlab uskumatult, ometi on nii burgeriputkad, õhku tõstetud a la carte restoran, teatraalsed õhtusöögid kui teenistus reisipraami köögis osa Mihkel Heinmetsa kirevast elust ja arengust hinnatud peakokaks. Mihkel on aidanud avada mitmeid Eesti restorane ning ta on olnud ka Dinner in the Sky siinse regiooni peakokk. Üks mis kindel - ta on võlunud oma toitudega klientide südameid ning praegu võlub ta oma toitudega klientide südameid Hiiumaal Kassari saarel Orjaku sadamas enda restoranis iiUmekk.

iiUmekk restosse tulles saab menüüs näha pigem lihtsaid maitseid. Värsket kala proovib Mihkel hoida menüüs nii palju kui merest kala tuleb, kuid pigem saab kalarooga nautida vaid eelroana.

Praegusel ajahetkel restoran igapäevaselt avatud ei ole. Hiiumaal on vaikne ning niisama möödujatest satub vaid mõni üksik sadamasse uudistama. Küll aga korraldab Mihkel aeg-ajalt õhtusööke või üritusi, et nuga ikka päris nurka seisma ei jääks. Suur hooaja avalöök toimub kevadeti mai lõpus, kui Orjaku Sadamas korraldatakse Tuulekala Festivali.

Suvi on iiUmekk restos külalisterohke, maitseterikas ning meeleolukate ja soojade õhtutega.

7-käigulisele õhtusöögile saab pileteid soetada Piletitaskust.