Eriti hästi on seda näha laste pealt. Nende päevad ongi sageli täidetud nii vaimsete kui ka füüsiliste tegevustega ning suutäis maiust paneb silmad hetkega särama.

Kampaaniahind aitab raha säästa

Õnneks on just praegu – 31. jaanuarist 15. veebruarini – Maximas Maiustusepäevad, mil kõik kommid, šokolaadid ja kommikarbid on tavapärasest märksa soodsama hinnaga.

Just nüüd on aeg soetada tavapärasest pisut suurem kommivaru. Maitsvaid suutäisi õnnelikeks hetkedeks võib ju jaguda pikemaks ajaks kui kampaaniaperiood!

Alati hea kingiidee!

Kodus oleva kommikarbi või šokolaaditahvli saab kaasa haarata ka külla kiirustades. Nii hoiad kokku mõlemat – raha ja aega!

Lapsevanemad teavad hästi, et laste sõprade sünnipäevad võivad tulla ootamatult ja mitte alati pole selleks eelarves vaba raha. Kui aga kodustes varudes leidub mõni soodsate hindade ajal ostetud maiuspala, laheneb probleem kohe sujuvalt ära.

Oma pere lemmikmaiustusi soovitab koju varuda ka populaarne kriisiäpp „Ole valmis!“.

Õnnelikku sõbrapäeva!

Eriti mõnusal moel jääb Maxima Maiustusepäevade kampaania aega ka sõbrapäev. Millal veel kui mitte nüüd jagada magusat rõõmu nii armsama kui ka sõpradega!

Valikus on ka spetsiaalselt sõbrapäevaks sobivad maiustused – südamega pulgakommid, Kalevi vahva sõnumiga minišokolaadid ja südamega kommikarbid.

Magusasõbra tee viib nüüd lähimasse Maximasse! Keegi ei taha ju parima hinnaga pakkumistest ilma jääda.

Maximas ootavad sind püsivalt odavad hinnad ning iganädalased eripakkumised värsketest puu- ja juurviljadest liha ning mereandideni välja.

Enne poodi minekut aga loe iganädalaste sooduspakkumiste kohta lähemalt ka meie kliendilehest.

Jaga
Kommentaarid