Nuudlid sealiha ja brokoliga

Seda rooga võib võtta kui sooja einet, kuid see maitseb väga mõnus ka külmalt, nuudlisalatina. Kanahakkliha asemel saab kasutada ka kalkunihakkliha, delikatess-seahakkliha või võimalikult väherasvast veisehakkliha.

Riisinuudlid särtsaka kanahakklihaga

Vormiroa jaoks sobivad kõik nisujahust nuudlid. Nii et kui pikki pole käepärast, vali lühikesed, keskmised või hoopis krussis munanuudlid.

Nuudlivormiroog hakkliha, tomati ja fetaga

Lihtsustatud variant tuntud Aasia nuudliroast. Kasuta siin maitse­ainepastat, mida müüakse kõikides suuremates super­marketites – see teeb toidu valmistamise lihtsaks ja kiireks. Rooga sobib ka järgmisel päeval soojendada.

Pad thai nuudlid

Ingveriga maitsestatud kanahakklihapallid on serveeritud rikkalikus kookoskastmes, lisandiks bok choy ehk hiina lehtnaeris ehk paksoi. Paksoil on krõmpsud varred ja spinatitaolised mahedad lehed.

Kanapallidega nuudliroog
Lihtne kana-nuudlisupp

Tervislik taimne köögiviljavokk valmib kiirelt, kui köögiviljad kausikestes tükeldatuna ootel. Kasuta vokis köögiviljadele lisaks muna- või riisi­nuudleid. Kes aga soovib, saab lisada ka kana- või veiseliharibasid.

Kiire köögivilja-nuudlivokk

Kotlettide, kastmes lihapallide, sealiha juurde. Või miks mitte ka niisama!

Muna ja hernestega üle praetud juustunuudlid

Hiina toidukohtadest tuntud nuudleid on kodus võimalik valmistada nii, et pool on kasulikud aedviljad, pool nuudlid. Ka maitse saab timmida just endale sobivaks.

Kana-nuudliroog

Eraldi kausside asemel võid nuudlisalati laduda ka ühte suurde kaussi või vaagnale ja enne lauale tõstmist selle läbi segada.

Nuudlisalat krevettide ja köögiviljadega

Vaid kolmest põhikomponendist (tomatid, suvikõrvits ja pesto) valmib värviline ja maitsev aedviljaeine. See roog on hea omaette taldrikutäiena, aga sobib suurepäraselt ka grillitud kala või liha kõrvale. Pesto võid valmistada ise või osta poest.

Suvikõrvitsanuudlid pesto ja röstitud tomatitega

Kerge ja hea salat, kus kaste otsustab kõik.

Suvikõrvitsa-porgandinuudlid