Kõik, mida kohvisõber armastab

Maxima kaupluste kohvipäevad kestavad 17.–30.01. Sel ajal on sooduspakkumises suur valik erinevaid kohvisid – vali just enesele kõige sobivam maitse ja röst.

Kui oled kohvigurmaan ja armastad oma kohvi ise mõnusatest ubadest värskelt jahvatada, leiad Maxima kohvipäevadelt soodsa hinnaga kohvioad. Meeldiv valik ootab ka lahustuva kohvi sõpru.

Kelle kodus töötab vaiksel mõnusal surinal kapselkohvimasin, saab nüüd tulla Maximasse ja varustada end hea hinnaga kohvikapslitega.

Lisaks laiale kohvivalikule on Maxima kohvipäevadel soodsalt saadaval ka kogu varustus erinevate kohvijookide tegemiseks, mis aitab igal kohvisõbral end koduse baristana kindlalt tunda. Mis võiks olla mõnusam kui külmadel ja niisketel talvepäevadel end maitsva kohviga turgutada, soovi korral sellele piimavahtu või pisut kaneelihõngu lisades? Võib-olla üksnes ... veel üks tass!

Varu endale ja kingitusteks

Maxima kohvipäevad on hea võimalus enesele tükiks ajaks soodsa hinnaga kohv varuda. Põhimõtteliselt on tegu hea investeeringuga, sest pärast on kulud kohviostude jagu väiksemad.

Hea kohv ja kohvitarvikud on ka imeliseks kingituseks sõbrale või armsamale – kui tead ta eelistusi, saad olla tõeliselt tähelepanelik kinkija, kelle hool ja südamlikkus püsivad kingisaaja mälestustes alati, kui ta õnnestavat kohvilõhna tunneb.

Kohvisõber sätib nüüd sammud lähimasse Maximasse ja veendub oma silmaga, milline tore valik teda seal odavate hindadega ootab.