16.01.2023, 13:02
Maailma prestiižseima kokkade võistluse finaal on ukse ees. Eesti esindaja Aleksander Gureev: ootan põnevusega võistluspäeva
Tänavuse võistluse peamine tooraine on merikurat
Prestiižseima kokkade võistluse Bocuse d’Or finaal toimub 22.-23. jaanuaril Lyonis, Prantsusmaal. Esmakordselt saavad võistlustoite degusteerida lisaks žüriile ka lapsed, kellele on mõeldud võistlusmenüü.
![Tiim Eesti: treener Niklas Johnsen, Aleksander Gureev ja abikokk Ilies El Khomri](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/9131e640-958c-11ed-93c0-6b8f84ffdbe5.jpg?noup&w=1200&h=711&fx=0.510748&fy=0.221544&rotate=0&flip=0)
Tiim Eesti: treener Niklas Johnsen, Aleksander Gureev ja abikokk Ilies El Khomri
FOTO: Bocuse d'Or
Eestit esindab finaalis Aleksander Gureev, kes on õppinud tunnustatud Londoni kulinaariakoolis Le Cordon Bleu ja praktiseerinud Michelini restoranis. Praegu elab ta Norras ja töötab Oslo restoranis Hotel Bristol.
Oled juba tellija?