15.01.2023, 11:00
Eestist kolm korda väiksem Montenegro hiilgab väärt kohaliku toiduga: värsked mereannid palmi all - aga palun!
Mida enam maailmas ringi rännata, seda selgemaks saab kohaliku tooraine väärtus ja maitseerinevused. Seegi reis andis selge arusaama, kui keeruline on hoida alles kohalikku toitu ja väiketootmist – aga just need pakuvad reisisellide mälestustesse värvi ja unustamatuid maitsekogemusi.
FOTO: Shutterstock
Eestist väljuvad tšarterlennud Montenegrosse maanduvad enamasti Tivati lennuväljale. Lendurite seas on see lennuväli kurikuulus, sest mäeahelike ja mere piiril manööverdamine paneb pilootide oskused tõsiselt proovile. See on hea paik, kus puhata ja edasiseks patareisid laadida, headest maitsetest rääkimata.
Oled juba tellija?