Arukas veinisõber on endale juba meelespea pannud, et 13.-16.jaanuar on Maxima kauplustes Veinipäevad. Ning kui on minek juba Veinipäevadele, siis Maxima kodukaupade valikust leiab endale koju ka uued veinipokaalid, avajad ja palju muud huvitavat, mis veiniserveerimisele abiks on.

Hautatud sealiha punase veini ja jõhvikatega

Vajaminevad koostisosad:

1 kg sealiha

4 sibulat õhukeste viiludena

3 dl punast veini

3 dl puljongit

2 sl jahu

2 sl oliiviõli

3 sl jõhvikasalatit

soola, pipart

peterselli

Valmistamine:

Lõika sealiha suurteks viiludeks (umbes 8 cm suurused ruudud). Kasta sealiha tükid pipra ja soolaga maitsestatud jahu sisse.

Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa veiseliha ja pruunista ümberringi. Soovitatav oleks teha seda jaokaupa, et kõik tükid saaksid ühtselt pruuniks.

Tõsta pruunistatud lihalõigud taldrikule. Lisa vajadusel potti veel 1 sl õli ja sibulaviilud. Prae 5 minutit, kuni sibulad on kergelt pruunistunud.

Pane lihalõigud uuesti potti, lisa vein ja puljong. Kuumuta kuni keemiseni. Vajadusel kaabi poti põhja hakanud tükid lahti.

Maitsesta soola ja pipraga.

Alanda kuumust, kata pott kaanega ja hauta tasasel tulel 1,5 tundi, kuni liha on pehme.

Sega juurde jõhvikasalat. Vajadusel maitsesta veel. Hauta veel 5 minutit.

Puista valmis roale garneeringuks peterselli. Serveeri hautist kartulipudruga.

Maxima Veinipäevadel on veinisortimendi hinnad kolmandiku jagu madalamad ning lisaks leiab poelettidelt soodsalt ka kvaliteetseid veinitarvikuid.

Veinipäevadel peaks arvestama, et mida suurem pood, seda suurem valik.

Ostle targalt! Maximas ootavad sind püsivalt odavad hinnad ning iganädalased eripakkumised värsketest puu- ja juurviljadest liha ja mereandideni.

Enne poodi minekut aga loe iganädalaste sooduspakkumiste kohta lähemalt ka meie kliendilehest.

Jaga
Kommentaarid