Magustoidukoka jätkuõppele oodatakse inimesi, kes ennast koka rollis juba mugavalt tunnevad ja küpsetamise ees hirmu ei tunne. Magustoidukokk vastutab magustoitude ja küpsetiste valmistamise ning serveerimise eest. Ta tunneb muu hulgas magustoitude ja küpsetiste valmistamise tehnoloogiaid ning rakendab neid oma töös loovalt.

Jätkuõpe annab kõikidele osavatele kokkadele ja kondiitritele võimaluse omandada uusi teadmisi, avardada silmaringi ning oma oskused kutsetunnistuseks muuta.

Kuue kuuga hulga targemaks

Magustoidukoka jätkuõpe kestab kuus kuud ja selle käigus omandatakse palju kasulikke teadmisi.

Läbitakse järgmised teemad:

  • karjääri planeerimine ja ettevõtlus,

  • menüü disain,

  • kaupade käitlemine ja kalkulatsioon,

  • tervislik toitumine,

  • pagaritoodete tehnoloogia,

  • magustoitude ja kondiitritoodete tehnoloogia,

  • magustoitude disain.

Tutvu erialaga lähemalt Tallinna Teeninduskooli kodulehel www.teeninduskool.ee.

Kandideerimiseks vajuta siia.

Jaga
Kommentaarid