Sobilikud oskused, et veinimaailmas endale koht leida, on Kadil olemas. Ta on nimelt hariduselt toidutehnoloog. Kui nüüd siia lisada sommeljeede algkursus, kust pärinevad lisaks tehnoloogiale veiniteadmised, ongi koos üsna muljetavaldav kombinatsioon. Spoiler: leidsime meiegi muljetavaldavalt häid maitseid!

Koht, kus salvestame ja kus veini toodetakse, on õigupoolest osa majast, kus Kadi elab ja kuhu tema ema Kristi kolis juba teismelisena.

P.S. Pärast salvestust proovisime 2018. aastal katsetatud peedi-hibiskuse veini ehk siis päris peedist tehtud veini, mida üheltki poeletilt ei leia. Tsiteerides perenaist: „Uskuge mind, peet sobib pigem rosolje ja peedi-küüslaugu salati tegemiseks.“

Vaata Pindi Veinitalu kohta lähemalt: Pindivein.ee
Vaata Eesti Veinitee kohta lähemalt:
Veinitee.com

Eesti Veiniteel sõitsid ringi Martin Hanson, Liisa Tagel ja Keiu Virro. Küsimuste ja ettepanekutega kirjutage meile aadressile vala@delfi.ee. Jälgige meie tegevusi ka Facebookis ja Instagramis.