Õnneks on olemas hea lahendus! Maxima nutikas kinkekaart jätab kingisaajale luksuslikud valikud saada sinult just niisugune kink, nagu teda kõige enam rõõmustab.

Kinkekaart avab erinevad võimalused

Maxima kinkekaardid on magnetkaardid, mis toimivad kui pangakaardid. Kinkekaarti kasutades saab ostude eest mugavalt tasuda kõigis Maxima kauplustes üle Eesti. Seetõttu saab igaüks valida just sellise kingi, millest tema või tema lähedased kõige enam rõõmu tunnevad.

Maxima kinkekaart võib aidata komplekteerida uhke pidulaua. Väärib mainimist, et Maximast saab varuda nii kvaliteetseid tooraineid kui ka maitsvaid valmisroogasid ja kondiitritooteid, mis võimaldavad pidulaua katta vaid minutitega.

Maxima kinkekaart võib luua jõulutunde, kui sellega varuda kõik, mis pühade eel kodu ehtimiseks vaja läheb. Või hoopis tuua rõõmu lastele, kelle ees avaneb valik paljude trendikate mängusjade vahel.

Ent Maximas on ka luksuslik valik näo-, juuste- ja kehahooldusvahendeid, samuti palju kvaliteetseid majapidamistarbeid. Kokku saab panna erinevaid unistuste komplekte – näiteks pehme pleed, ilus küünal ja maitsev jõuluglögi.

Igaühele midagi – ja just see, millest ta unistanud on!

Rahaliselt paindlik kaart

Maxima kinkekaarti kinkides on võimalik kinkida ka mõned sammud teel soovide täitmiseni või täita lausa mitu kingisaaja unistust.

Kinkekaart on mitmekordselt kasutatav – sellega võib ühel päeval osta enesele kauni kingituse, järgmisel poeskäigul aga midagi lisada või kasutada kaardile jäänud raha ostude eest tasumisel.

Kui kinkekaardiga tasudes selgub, et ostusumma ületab kinkekaardil oleva summa, on võimalik puudujääv summa maksta sularahas või pangakaardiga.

Aitab lapsele rahatarkust õpetada

Maxima kinkekaarte on kaht liiki - määratud väärtusega, st 10-, 20- ja 30-eurose nominaaliga kinkekaardid ning määramata väärtusega kinkekaardid, millele saab teha korduvaid rahalisi sissemakseid viiest eurost kuni tuhandeni.

Viimased tähendavad erakordselt mugavat võimalust ka lapse igapäevaelu mugavamaks muutmiseks ning talle rahatarkuse õpetamiseks. Vanem saab teha lapsele kinkekaardi, millega ta alati kõik vajaliku Maximast kätte saab. Nii saab olla kindel, et lapsele ei jää kättesaamatuks ei mahlased puuviljad ega vajalikud koolitarbed, mänguasjade ja lauamängude valikust on kerge leida ka sobiv kink sõbra sünnipäevale kiirustades.

Kinkekaart on mitmekordselt kasutatav. Kui kinkekaardiga tasudes selgub, et ostusumma ületab kinkekaardil oleva summa, on võimalik puudujääv summa maksta sularahas või pangakaardiga.

Niisiis – kõigile sobiv kingitus on siiski olemas! Maxima kinkekaart oskab täita rohkem unistusi, kui sa kinki valides lootagi julgesid!

Jaga
Kommentaarid