1. Püüa iga päev samal ajal magama minna ja üles ärgata
    Kui hakkad kindlast unerütmist kinni pidama, kohaneb Su sisemine kell vähehaaval sellega ja Sa ei vaja enam äratuskella. Magama minemise kellaaeg peaks olema realistlik ja vastama Sinu eluviisile. Kuula alati enda keha.

  2. Hoolitse alati selle eest, et Sinu padi toetaks sinu kaela ja selgroogu.
    Kindlasti tasuks aastas ühe korra välja vahetada oma padjad ning tekid. Padi kogub endasse nii nähtavaid kui ka nähtamatuid jääkaineid, mis võivad meie üldist tervist ja enesetunnet päris kõvasti mõjutada.

    Mis siis tegelikult sinna patja koguneb? Kõige levinumad on tolmulestad ja nende väljaheited. Arvatakse, et tolmulesta allergiat põeb kuni 20% elanikest. Enamasti on nad silmale nähtamatud, kuid mikroskoobi all vaadates võivad nad ka kõige julgematele hirmu nahka ajada. Kui Sul on hommikul nina kinni, aevastad või silmad vesised, siis võib üsna kindlalt kahtlustada tolmulestadest põhjustatud talumatust. Nad toituvad enamasti surnud naharakkudest, mida me iga öö voodisse puistame.

  3. Väldi rohket söömist ja joomist enne magama minekut.
    Kesköised suupisted võivad vahel tunduda väga ahvatlevad aga nende kutsele oleks parem vastu panna. Püüa süüa õhtusööki vähemalt 2 tundi enne magama minemist ja väldi väga vürtsikaid ning soolaseid toite. Rohke vedeliku tarbimine enne uinumist võib Sinu magamissoovi tualetis käikudega tublisti rikkuda.

Kui Sinu tekk ja padi vajab nüüd välja vahetamist, siis Maxima kauplustes on kuni 09. jaanuarini Dormeo kampaania – ostes vähemalt 15€ tooteid, siis saab Dormeo Aloe Vera Wellsleep mikrokiududega anatoomilise padja või teki erihinnaga.

Tutvu kampaaniaga lähemalt SIIT!