Kui panna kokku uus Airbus A330 lennuk ja Finnairi 200 miljonit eurot maksma läinud äriklassi uuenduskuur, siis on eesootav pikk lennureis kõike muud kui tüütu. Pigem tundub üheksatunnine lend liiga lühike. Olin juba selle aasta kevadel Finnairi uuendatud salonge Helsingis ka piilumas käinud, seega teadsin, mis mind ees ootab: FOTOD | Vaata, kui mugavad on Finnairi lennukite uued salongid ja millist toitu seal pakutakse

Helsingi lennujaamas tuli enne New Yorgi lennule saamist ära täita vaktsiinitunnistus, sellist asja pole reisides enam ammu ette tulnud. Aga kui see tehtud, võis teekond alata.

Lennuväravas

Finnairi äriklassi maha istudes tuuakse sulle esimese asjana šampanja ilusas Iittala Ultima Thule kollektsiooni klaasis, juurde ka pähkleid ja muud näksi. Pärast õhkutõusmist serveeritakse kolmekäiguline õhtusöök sobivate veinidega. Võib ka tellida kokteili — kuuldavasti on Finnairi signatuurkokteil Northern Blush väga maitsev. Enne maandumist saab veel süüa ja juua ning snäkke pakutakse kogu lennu ajal.

Vaata, mida pakutakse süüa-juua lennates Finnairi äriklassis:

Jaga
Kommentaarid