Kleepuvas maguvas kastmes lihapallid viivad keele alla!

Veiselihapallid magusas kastmes

Serveeri neid lihapalle näiteks vokitud köögiviljadega. Maitsesta koriandri ja röstitud seemnete või pähklitega.

Aasiapärased kalkunilihapallid

Rootsis armastatakse küsida: „Kui hästi su ema süüa teeb?“ Selle all mõeldakse tavaliselt seda, kui häid lihapalle ema valmistab. Igal perel on natuke erinev lihapalliretsept. Need lihapallid teeb eriti maitsvaks üks salajane koostisosa.

Rootsi lihapallid pruuni kastme ja kurgisalatiga

Aurutatud lihapalle on ka väga hea külmutada. Üles sulades jääb ainult praadimise vaev. Võid ka niisama kastme või supi sisse pista.

Kanalihapallidega köögiviljavorm

Hakklihapalle, mille sisse üllatuseks peidetud vutimuna, saab küpsetada nii küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil kui ka muffinipannis. Nii ei pea panni juures valvama, vaid saab samal ajal salatit hakkida või muud vajalikku teha.

Lihapallid vutimunadega muffinipannis

Lihapallid armastavad ürte, seekord annab lisamaitset aga erkroheline lehtkapsapesto ning lisaks sellele järelküpsevad lihapallid ahjus tomatikastmes ja mozzarella-katte all.

Ahjus küpsetatud lihapallid mozzarella ja lehtkapsapestoga

Taina kokkusegamiseks kulub täpselt 2 minutit. Jääb ära igasugune maitset andvate köögiviljade hakkimine või riivimine. Kõik vajalik, ka mahlasus, tuleb hummusest.

Mahlased lihapallid ­peedihummusega


Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena