Mõistlik kauplusekülastaja saab nüüd nii enda kui ka laste tähtpäevad magusaks teha, ilma et see pere-eelarvele liiga teeks. Vaatame koos, kus juba õige pea natuke rohkem komme ja muud suupärast vaja läheb.

Laske sisse sandikesed...

Mardipäev on ukse ees – juba 11. novembril. Noorte mardisantide rõõmsat laulu kostub ukse tagant tavaliselt eelmisel õhtul, ent tihtilugu jagub „sandikesi“ mõlemasse päeva. Tegu on eestlaste vana traditsiooniga, mis on nii kaua vastu pidanud küllap ka tänu sellele, et kommi on lapsed armastanud kõikide riigikordade ajal.

Kui mardisandid – soost sõltumata – kannavad tavaliselt tumedaid riideid ja maalivad mustad vuntsidki ette, siis kaks nädalat hiljem kadrisantideks kehastudes valitakse pigem heledad riided. Laulusõnad muutuvad, kuid head soovid pererahvale ning suur kommiootus jäävad samaks.

Maxima kampaania Maiustepäevad aitab mardi- ja kadripäevaüritusteks kenasti valmistuda.

Isadepäevaks vuntsidega tort

Aga ega siis ainult laste silmad magusa peale särama ei löö! Pühapäeval, 13. novembril tähistame isadepäeva. Nüüd on päevakangelasteks tublid isad ja vanaisad, kellele samuti meeldib, kui neid millegi magusaga meeles peetakse.

Maxima Meistrite Kvaliteedi kondiitritelt valmib isadepäevaks isadepäevatort, mida ilmestavad vahvad vuntsid ja kiri „isa“. Kandku mees vuntse või habet või eelistagu siledat nägu – oma lastele on ta alati üks Vahva Vunts, selle sõna kõige paremas tähenduses.

Päkapikud otsivad koostööpartnereid

Igal aastal täituvad koolide ja lasteaedade infolistid magusateemaliste aruteludega. Milliseid komme osta? Maitsvaid ja soodsaid, jääb tavaliselt kõlama.

Sel aastal on otsustamine küllalt lihtne – vajalikud kommid saab juba nüüd varuks osta ning jõulueelsed askeldused on kohe ühest murest vabad.

Muidugi ei käi head magusad asjad üksnes kooli- ja lasteaiaelu juurde. Ka kodustesse ja firmapidude kingipakkidesse lisatavad magusad asjad saab juba praegu valmis osta.

Maiustada võib ka kalendrita

Väike komm või šokolaad võib muuta rõõmsamaks raske tööpäeva, olla toeks trenni järel või anda inspiratsiooni töösse mattunud kaaslasele. Ka lapsele, kes parajasti usinalt koolitööd teeb, on väike magus boonus ülitähtis!

Maximas käies saad nüüd odava hinna eest end varustada magusaga, millega aastalõpu kiiretes askeldustes nii ennast kui ka oma lähedasi rõõmustada!

Maxima Maiustepäevad aitavad raha säästa just sel perioodil, kus seda tavapärasest rohkem kuluma kipub!

Jaga
Kommentaarid