27.10.2022, 07:15
Restoranikriitik Heidi Vihma: olen jätnud mõne kirjatüki avaldamata, sest lootsin, et koht parandab oma taset
(8)Heidi on kokku külastanud ligikaudu tuhandet restorani ning tema nime ja nägu teavad kõik restoranide omanikud. „Üks mu kokast sõber ütles, et igas restoranis, kus ta töötas, pidi olema köögiseinal minu pilt allkirjaga WANTED! (‘tagaotsitav’ – toim).“
FOTO: Krõõt Tarkmeel
Heidi arvates on olemas kahte sorti halbu kohti: ühed, kus on tegijail suur tahtmine, aga puudub oskus ja teadmised; teised, kus on näha hoolimatust ja ükskõiksust. Esimesi kohtas rohkem sajandi alguses, teist suhtumist on ta tundnud ka veel praegu.
„Siis hakkab küll sulg hoogsamalt jooksma. Näiteks Pirita Rannahoone juures oli söögikoht, kus pakuti toorest kana – kaks korda järjest! Ja teenindusest ei hakka üldse rääkima.“
Oled juba tellija?