Maxima on oma soodsaima igapäevase ostukorvi ning kvaliteetsete kaupadega pakkunud tugevat konkurentsi kõikidele turul olijatele juba enam kui 20 aastat. Kaks aastat tagasi käivitas ettevõte sel eesmärgil ka spetsiaalse hinnaprogrammi „Odav Maxima hind“, kuhu alla kuulub sadu erinevaid tooteid, mis on Maxima kauplustes pidevalt tõeliselt odava hinnaga.

Olulised igapäevatooted hinnatõusueelsete hindadega

Selle aasta algusest on Maxima pingutanud senisest veelgi enam ja püüdnud erinevatel viisidel pidurdada hinnatõusu mõju toiduainetele poeletil. Tuntud jaeketi peamiseks eesmärgiks tänases olukorras on teha kõik endast olenev, et võimalikult vähe meid ümbritsevast hinnatõusudest oleks eestimaalastele toidupoes käies tuntavad.

Kuna Eesti inimeste heaolu on Maxima jaoks tänastes oludes tähtis, on ettevõte hakanud viimastel nädalatel pakkuma kindlaid tooteid inflatsioonieelsel hinnatasemel. Juba kolmandat nädalat saab Maxima 83 kauplusest üle Eesti olulisi igapäevatooteid sama soodsalt või veelgi soodsamalt, kui nad olid jaeketi kauplustes aasta tagasi.

Näiteks kaks nädalat tagasi olid nende hea hinnaga populaarsete igapäevatoodete hulgas peakapsas, mille kilo maksis 0,39 eurot, erinevad 250-300-grammised Milka šokolaadid, mis maksid 1,99 eurot, poolekilone Pauligi jahvatatud kohv Presidentti, mille pakk maksis 3,99 eurot ja jahutatud lõhefilee, mis maksis 9,99 eurot kilo.

Eelmisel nädalal sai taskukohaselt Maxima poodidest kätte sibula, mille kilohind oli 0,39 eurot, jahutatud lõhe, mille kilohind oli 6,99 eurot ning kahekilose paki suhkrut Diamant, mis maksis Maxima klientidele 1,79 eurot.

Sel nädalal saab Maxima poodides tõeliselt odava hinnaga ostukorvi pista lahtise kartuli, mille kilohind on 0,29 eurot, Best Butcheri jahutatud kintsuliha 500-grammise paki, mis maksab 1,99 eurot, liitrise pudeli Oleina rapsiõli, mis maksab 1,79 eurot, jahutatud seaprae, mille kilohind on 2,99 eurot ning 300-grammised pakke erinevaid Arimexi pähkleid, kus pakk maksab vaid 2,85 eurot.

Selleks, et tarbijad leiaks need tooted Maxima kauplustest kergesti üles, on nad kauplustes eraldi väljapanekutes ja külmikutes välja toodud ning märgistatud just jaeketi spetsiaalse hinnaprogrammi „Odav Maxima hind“ hinnasildiga. Uuel nädalal on juba uued argised tooted Maxima kauplustes tõeliselt soodsate hindadega.

Kasuta nutikalt ka teisi Maxima võimalusi!

Kindlasti panustab toidupoe arvete üle kontrolli saamisse seegi, kui mõtled enne poodi minekut oma ostud kodus läbi ja hoiad kaupluses oma arvel silma peal. Klassikalise poenimekirja kõrval aitab poes käimise ajal soovitud eelarves püsida ka Maxima äpp. Lisaks selle, et sellega saab ostu mugavalt, kiirelt ja kontaktivabalt tehtud, näeb seal iga toote lisamise järel, kui suureks on poearve kasvanud.

Äpiga on alati digitaalselt kaasas ka Maxima Aitäh kaart, kuhu koguneb igalt ostult 1% boonusraha. Seda boonusraha saab ka ostude sooritamisel kasutada, et ostukorvi lõppsummat soodsamaks saada. Lisaks on teatud sooduspakkumisi, mis on mõeldud just Maxima kliendikaardi omanikele, mistõttu tasub Aitäh kaart kindlasti endale ära teha, kui see juba olemas ei ole.

Tee oma järgmine ostlemine targalt Maximas, otsi poes hinnasiltidelt „Odav Maxima hind“ märgist, sest see tagab sulle turu odavaima igapäevase ostukorvi. Enne poodi minekut loe nii „Odav Maxima hind“ toodete kui ka teiste sooduspakkumiste kohta meie iganädalasest kliendilehest. Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid