Parimad stilistid on seisukohal, et naise ilusamaks tuunimine algab tema tugevuste rõhutamisest, alles seejärel võib proovida mõnd veidi probleemsemat kohta varjata.

Igal naisel on oma isikupära ja kõige ilusamad kohad ning kindlaim viis neis selgusele jõuda on end peeglis imetleva pilguga vaadata.

Kohe jääb aga ka silma üht-teist, mida tahaks veelgi kaunimaks kohendada. Vahel on selleks veidi väsinud näonahk, vahel tunduvad juuksed sügisvärvidega võrreldes olevat veidi tuhmivõitu.

Head lahendused juba ootavad

Maxima iluriiulitel on head lahendused juba valmis! Kuna kõige sagedamini vajavadki aastaaegade vaheldudes iluabi nahk ja juuksed, on just nende jaoks hoolitsemiseks eriti rikkalik valik ilutooteid.

Näohooldus algab alati puhastamisest. Kes valib selleks tooniku, kes ihupiima – igaüks oskab ära tunda, milline toode just tema nahale kõige paremini mõjub.

Sügisene kreem võiks olla veidi rasvasem, et tuul, vihm ja madalamad temperatuurid näole kahju ei saaks teha. Sobiva kreemi leiavad Maximast kõik - nii emad kui tütred! Kuna kvaliteetsete toodete hinnad on nii odavad, pole kahju end hellitada nii päeva- kui ka öökreemiga ning lisaks turgutada nahka mõjusa seerumiga. L´Oreali, Nivea, Garnier ja Lumene laialdane tootevalik sisaldab sobivat igale eale ja nahatüübile.

Kui aga juba kreemidest rääkida, siis kõike seda, mida pakutakse näole, tuleks pakkuda ka kaelale. Ja kuna kreemitamine on nii mõnus, siis naudib seda terve keha. Ära seejuures käsi ja jalgu unusta – nende korrashoid ütleb meie kohta tihti rohkem kui me seda usume.

Tavapärasest rohkem tuleks mõelda ka huulte tervisele. Jahe tuul ning ruumide kütmine võib muuta huuled kuivemaks ning nad vajad veidi täiendavat iluabi.

Ilusad juuksed räägivad elujõust

Juustelegi on Maximas mõeldud iga kandi pealt! Head šampoonid ja palsamid muudavad juuksed siidpehmeks ja puhtusest säravaks. Uue värvitooniga aga võib end kiiresti suisa uue inimesena tunda!

Et ilmastik juukseid ei kahjustaks, tasub teha tutvust ka erinevate juukseõlide ja -seerumitega. Väike täiendav turgutus võib hetkega lausa imesid korda saata! Ainult et siin on tegemist ilu teenistuses olevate teaduse viimaste sõnade, mitte maagiaga. Head ilulaborid on toonud meieni suurepäraseid šampoone paljudelt erinevatelt tootjatelt ja kaubamärkidelt.

Majanduslikult mõtlev inimene ostab praeguste hindade juures enesele ka väikesed tagavarad, sest seda, et kvaliteetseid ilutooteid saab ühekohalise eurosumma eest, ei juhtu tõesti kuigi tihti.

Ilu algab seestpoolt

Et enesetunne oleks hea ning tervis püsiks tugev, on vaja ka piisavalt magada ning tervislikult süüa.

Und Maximas ei müüda, aga maitsva ja tervisliku toidu valik on seevastu võimas.

Ilutooteid ostes võiks ostukärusse tõsta ka valiku värvilisi puu- ja köögivilju. Need on praegu vitamiinidest lausa pungil!

Ja miks mitte võtta nendega ette ka mõni iluprotseduur! Näiteks toita nahka enne õhtust kreemitamist mõnusa avokaadomaskiga või turgutada silmaümbruseid kurgiviiludega. Pärast seda mõjub seerum otsekui võluvägi - näolt on kadunud viimanegi väsinud ilme!

Õnneks on ammu minevikuks saanud usk, et mehed enesele iluriiulist midagi kasulikku ei leia. Ilu Mõte pole ka mehi unustanud!

Tutvu kampaania valikutega ning kiirusta poodi – sa väärid kõige ilusamat ja hoolitsetumat versiooni iseendast!

Jaga
Kommentaarid