Sügise klassika | 5 siidist kõrvitsasuppi igale maitsele
Sügisel tuleb ikka kõrvitsast püreesuppi valmistada, just sellist, mis kõige rohkem meeldib. Lisada võib läätsesid, feta- või sulajuustu, peekonit, krutoone ja ehk pisut vürtsikust ingveri ja miks mitte ka tšilli näol. Rohkem kõrvitsaretsepte leiad Oma Maitse Retseptiveebist!
Seda suppi saad ette valmistada ka suurema koguse, nii on mitu päeva toiduvalmistamist ühe korraga tehtud!

Nii mõnigi on selle retsepti abil püreesupi kui sellise vihkamisest üle saanud.

Siidine püreesupp ingveri ja kurkumiga tasub serveerida fetajuustu ja kõrvitsaseemnetega.

Fenkoli ehk apteegitilli kergelt aniisine maitse täiendab kõrvitsa mahedust ning seemned lisavad supile nüansirikkust ja tekstuuri.

Serveerides võid peale panna krutoone, praetud peekonit, seemneid, juustu – just seda, mis meeldib. Ehtne sügisesupp.
