300. kilomeetri pikkusel teekonnal on veinimõisaid, restorane, jahisadamaid – loetellu kuulub isegi Kihnu saar, mis oma huvitavate traditsioonide, toitude ja loodusega pakub külastajale kordumatu elamuse. Saare majakavaht Elli Karjam on seda meelt, et saarele tulles võiks varuda rohkem aega, et saare kordumatut olustikku rahulikult nautida, külastada majakat, süüa käsitöö jäätist ja kuulata hüljeste hõikeid.

Veini armastajatele on avatud Allikukivi veinimõis, mis pakub ainult sel päeval ainulaadset võimalust õhtustada tõelises veinikeldris. Need, kes armastavad purjetada või kellele niisama meeldib jahisadama melu ja kajakate kummastavad huiked, neil tasub kindlasti sõita Varbla jahisadamasse, kus saab nautida häid sööke, kuulata imelist kontserti ja jalutada Eesti ühel pikimal sadamamuulil.

Miks sõita Romantilisel rannateel saab kuulata Eesti toidu podcasti järjekordses saates, kus räägivad Varbla jahisadama restoran Groot peakokk Jaak Hiibus, Allikukivi veinimõisa perepoeg Ott Hein ja Kihnu saare majakavaht Elli Karjam.

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid