4-le T, K, V, M, L

  • 150 g lehtkapsast

  • väike punt basiilikut

  • 1 väike küüslauguküüs

  • 3 sl kõrvitsaseemneid

  • 5 sl extra virgin’i ehk väärisoliiviõli

  • 3 sl maitsepärmi

  • 1 sidruni mahl ja riivitud koor

  • 350 g täisteraspagette

  1. Aja vesi keema ja tõsta lehtkapsas 30 sekundiks keevasse vette, nõruta ja pane 5 minutiks jääkülma vette. Nõruta uuesti ja kuivata majapidamispaberiga.

  2. Pane basiilik, küüslauk, seemned, õli, maitsepärm, sidrunimahl ja -koor ning nõrutatud lehtkapsas köögi-kombaini. Surista ühtlaseks, seejärel maitsesta. Lisa vajadusel vett, kui pesto sai liiga tahke.

  3. Keeda pasta vastavalt pakendil näidatud ajale, sega pestoga läbi ja serveeri kohe.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid