Denevani loodud üritustesari „Outstanding in the Field“sai alguse juba 1999. aastal ning nüüdseks on erilistes lokatsioonides toimuvaid taludes kasvatatud toorainest valmistatud õhtusööke pakutud juba 17 riigis üle maailma. Igal üritusel serveeritakse 4-5-käiguline menüü, mis on koostatud kohalike kokkade poolt vaid selleks üheks õhtuks ning mida saab ülipika laua taga 5 tundi kestva õhtusöögi jooksul korraga nautida 130-200 inimest.

Isiklik, hingekriipiv ja samas inspireeriv dokumentaal „Mees maastikul: Jim Denevani elu ja kunst“ andekast inimesest võtab sõnatuks ka paljunäinud kinosõbra. Jim Denevan on leidnud mastaapses, jäljendamatus ja kordumatus kunstivormis viisi, millega üle saada ja üle olla oma perekonda sügavalt sisse pugenud vaimsetest haigustest.

Film „Mees maastikul: Jim Denevani elu ja kunst“ linastub kinos Sõprus täna, 16. septembril kell 20.15 ning pühapäeval, 18. septembril kell 14.00.

Toidufilmide festival toimub 15.-18. septembrini kinos Sõprus, kokku saab kümnel seansil vaadata seitset värsket dokumentaali. Piletid on müügil kinokassas ja veebilehel www.toidufilmidefestival.ee. Filmid linastuvad ingliskeelsetena või ingliskeelsete subtiitritega.