Sügisene suurpuhastus on tõeliselt mahukas ettevõtmine ja nõuab alati suurt hulka erinevaid puhastusvahendeid – ja tarvikuid.

Millest alustada?

Et mitte pealtnäha võimatu missiooni ees ahastusse sattuda, tasub enne suurpuhastusse sukeldumist paika panna korralik sõjaplaan — varuda puhastusvahendeid, prügikotte ja olla valmis pikaks spordipäevaks.
Tark perenaine seab sammud Maxima kauplusesse, sest alanud on puhastuspäevad, mis kestavad septembri lõpuni välja. Kampaania raames leiab üle 200 erineva puhastusvahendi- ja toote eriti odavate hindadega!

Soodushinnaga tootevalikust leiab kodukeemiast populaarsete ökotoodeteni. nõudepesuvahenditest katlakivi ja hallituse eemaldajateni, Kärcheri aurupuhastitest pesupulbri ning prügikottide ja WC-küürimise geelideni välja. Tootevalik võtab silmade eest kirjuks!

Loodusest hoolivate inimeste rõõmuks on puhastuspäevade fookuses seekord ökotooted. Maxima alati odavatest hindadest kuni poole võrra veelgi soodsamalt on saadaval Mulieres, Mini Risk, Neutral, Ecoline, Mayeri ja paljude teiste tuntud tootjate kaubad.

Puhastuspäevade raames on hinnad tavapärast odavamad ja tark perenaine varub endale nüüd mitmeks kuuks vajalikud pesu- ja puhastustooted just praegu, sest neil toodetel ei ole aegumiskuupäeva. Nii on võimalik igakuiselt korralik kopikas kokku hoida.

Kutsu appi kogu pere!

Kogu maja või korteri kraamimine üksi ei ole ühegi naise unistus. Tegevusi on palju ja need võtavad rohkesti aega. Enne kui otsustad, et taas kõigega ise toime tuled – ole nutikas! Kaasa kogu pere, sedasi võib ebameeldiva kohustuse kujundada hoopiski põnevaks tegevuseks.

Robotkoristaja Sinu kodus? Hea mõte!

Aga miks mitte pere asemel võtta appi koristustöödeks hoopis robot? Kui endal peres veel selline tegelane puudub, siis ka selle eest hoolitseb Maxima! Puhastuspäevade raames on sul võimalik endale selline abimees soodsa hinnaga soetada või hea õnne korral endale üks vinge robot hoopiski võita.

Kampaanias osalemine on imelihtne – osta vähemalt üks puhastamiseks vajalik toode Maxima kauplusest ajavahemikul 08.-28.september ja registreeri ostutšekk Maxima kodulehel ning osaledki juba võimsa Schbot S8 robottolmuimeja loosis.

Kõik ikka selleks, et kodu koristamine oleks sinu jaoks ainult puhas rõõm!

Uuri 08.-28.septembrini kestvate puhastuspäevade ja kampaania tingimuste kohta kohta pikemalt SIIT!

Jaga
Kommentaarid