Avaüritus peetakse küll Järvamaal, kuid toidule pühendatud sündmusi korraldatakse terve septembri jooksul üle Eesti – nii toidufestivale, laatasid, mitmesuguseid konverentse kui ka töötubasid. Tunnustusüritused saavad alguse septembri esimesel päeval Hiiumaal üritusega „Vananaiste suvi“. Sealt edasi liigub sündmuste sari Tallinna Kohvi Festivalile ja talutoidu laadale „Maa tuleb linna“ Põhjala Tehases. Avatud triiphoonete päeval saab külastada mõisasid, triiphooneid, aedu, restoran ja kodukohvikuid. Huvilisi ootavad risti ja põiki üle Eesti talud ja tallid, meefestival ja Sibulatee. Kogu toidukuu programmiga saab tutvuda Eesti toidu veebilehel.

Vaata ka päris esimese Eesti toidu kuu avaüritust:

MIS ON MUSTA MAITSE?

Black Food Festival pakub sellele küsimusele mitu vastust. Must ei ole tehis. Must on päris. Kohv, šokolaad, marjad, küüslauk, leib. Musta jagub veel muudesse ja üha haaravamatesse kooslustesse. Pasta, burger, juust, jäätis, palsamiäädikas. Tegelikult ei ole midagi, kuhu must ei passi. Must sobib ka muusikasse. Seda mitmekesist musta paletti Black Food Festival avastamiseks ja jagamiseks pakubki.

Black Food Festival jõuab sel aastal juba teist korda Eestisse! Olles külastanud nii Berliini, Londonit kui New Yorki, seab Black Food Festival end laupäeval,
17. septembril sisse Tallinnas Põhjala tehases.
Meie festivali eesmärgiks on avada uksed loovusele ja eksperimentaalsusele toiduvallas ja see kõik ühendada üheks meeldivaks linnafestivaliks mustade ööde keskel. Seega maitseid igale meelele saab ses päevas olema nii mis mustab!

Kuupäev: 17. september
Asukoht: Põhjala tehas, Tallinn

Piletid müügil www.blackfoodfest.ee