Alusta uut nädalat toekalt, pudru ja aiamarjadega. Lõunaks valmista kiire salat suitsukanast ja praegu eriti mahlastest virsikutest. Õhtuks pane ahju suvikõrvitsarullid.

Esmaspäev

TEISIPÄEV

Smuutikausid on väga toitvad ja vitamiinirikkad. Kui eelmise päeva salatist jäi suitsukana üle, pane see lõuna ajal saia vahele, lisa veel kamaluga head ja värsket. Kukeseentest saab muuseas ka maitsva supi!

Teisipäev

KOLMAPÄEV

Kui seeni üle, saad neid ka hommikusöögiks kasutada. Kasvuhoonetomatid tee supiks, sedapuhku külmaks. Õhtul pane ahju või grillile soodsad kana-poolkoivad.

Kolmapäev

NELJAPÄEV

Eelmise päeva kana noki kondi küljest ära ja nii valmibki maitsev hommikune võiku! Lõunasöögiks kostita end kiire vrapiga, kuhu saad panna kõike seda, mida kapis või aias leidub. Ideaalne, et kõik jäägid ära kasutada. Õhtuks kiire panniroog kartulist, ühes kukeseente ja peekoniga.

Neljapäev

REEDE

Millal viimati petisuppi sõid? Lihtsamat hommikusööki võib vaid ette kujutada. Aedoad vohavad, söö neid maitsva tomatikastmega. Kui vajad midagi toekamat, lisa näiteks kana. Lõunase tomatikastme saad õhtusöögis ära kasutada.

Reede

LAUPÄEV

Kui laupäeva hommikul on rohkem aega kokata, söö sooja hommikusööki! Lõunaks hea ja kiire pirukas porgandi ja hakklihaga, õhtuks kerge salat praejuustuga ja kel jaksu, küpsetab mustsõstrakoogi!

Laupäev

PÜHAPÄEV

Pühapäeval küpseta pannkooke teistmoodi, lisa puding ja banaaniviilud. Lõunaks koosta eine kõigest, mis alles jäänud. Tee salatit, keera jäägid tortilja sisse või valmista kiire ühepanniroog. Mahlastest kodutomatitest tee lihtne pirukas.

LÕUNA: Pane kokku eine kõikidest külmakapis leiduvatest jääkidest.

ÕHTU: Lahtine tomati-lehttainapirukas

Pühapäev