Krevettide grillimine on kiire, lihtne ning mugav ja tehes ostud Maxima kauplustest võid alati arvestada odava Maxima hinnaga.

Alati on tark krevetti enne kuumutama hakkamist pisut marineerida. Võta pooleks laimi- ja apelsinimahla. Lase neil 10-15 minutit selles marineerida, lisa pisut pipart ja maitserohelist. Juhul kui oled vürtsi sõber, siis lisa ka paar chillikauna marinaadi.

Krevettidele marinaadi tehes võid julgelt kasutada ka oma loomingulisust, kasuta maitseid, mis sulle meeldivad.

Selleks, et krevettide pööramine oleks lihtne ja nad küpseksid ühtlaselt, soovitame krevetid lükata grillimistiku otsa. Nii on nende pööramine mugav ja saad küpsusastel silma peal hoida.

Soola lisa krevettidele siis, kui oled nad juba grillile asetanud. Soola lisamine marinaadile võib nende hõrgu liha kiirelt puiseks muuta.

Krevettide kõrvale sobib ideaalselt grillitud suvikõrvits.

Kõiki neid nõuandeid silmas pidades tee oma järgmine ost targalt just Maximas, kus on igal nädalal lai valik odava hinnaga pakkumisi nii värskest kala- ja mereannivalikust kui ka hooajalistele aedviljadele, et saaksid valmistada läbimõelduid, mitmekülgseid, tervislikke ning rahakotisõbralikke eineid. Sooduspakkumistega saad lähemalt tutvuda siin.

Maitseküllast ja saledat grillihooaega!

Jaga
Kommentaarid