Karl-Erik ja Hanna-Maria kohtusid gümnaasiumis ning keskkooli järgselt tegid koos otsuse minna Prantsusmaale õppima. Miks just Prantsusmaale, miks just vein ja miks tuldi tagasi, sellest kõigest aga pikemalt juba saates. Nüüd vutt-vutt kuulama!

Aga kuulamise kõrvale pange lugege läbi ja jätke meelde ka soovitatud vinoteegid ning mekitud veinid! Hanna ja Sepu Veiniateljee kohta uurige lähemalt siit: www.veiniateljee.com

Parimad Bordeaux’ vinoteegid ja saates mekitud veinid!

Niisiis, kui satute kunagi Bordeaux’sse, hoidke silm peal sellistel kohtadel:

  1. Soif (siin saab süüa ja mekkida naturaalveine)

  2. Aux 4 coins du vin (meeletult laia veinivalikuga koht)

  3. Point rouge (uhke koht, kus kõik joogikategooriad on ühtviisi tugevad. Kõrvale saate lugeda kokteiliraamatut.)

  4. Vins urbains (äge veinibaar)

  5. Au bon Jaja (naturaalveinid ja imelised söögid)

  6. Cancan (20ndate stiilis speakeasy tüüpi kokteilibaar, kus sageli mängib live-jazz))

Siin siis ka Karl-Eriku ja Hanna suvised veinisoovitused, mida stuudios rõõmsalt mekkisime:

  • Domaine Moellinger Crémant d’Alsace blanc

  • Château de Chantegrive AOC Graves balnc 2020

  • Château Peybonhomme-les-tours Cousines 2020 (biodünaamiline, ilma lisatud sulfititeta)

Küsimuste ja ettepanekutega kirjutage meile aadressile vala@delfi.ee. Jälgige meie tegevusi ka Facebookis ja Instagramis.

Kuula järjekordset joogisaate „Vala välja!“ lindistust siit:

Ekspress Meedia
Vala välja! #76: Bordeaux’ veininoored
1x
00:00

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid