Krõbedad pätsid varajastest kartulitest pakatavad südasuvistest maistest maitsetest
See pole küll uus idee, aga kartulipätsid on nii maitsvad, et seda hõrgutist on ikka ja jälle hea meelde tuletada. Pätside maitsestamisel ei ole piire, samuti serveerimisel. Eriti suupärane on see suvel varajastest kartulitest valmistatuna, kaaslaseks grill-liha.
Kartulipätsidele annab mahlakust ja maitset või ning ürdid. Kasuta maitsestamiseks just selliseid maitsetaimi, mida sa ise soovid ja mis parasjagu käeulatuses: salvei, rosmariin, petersell, till. Pinnale puistatud juust, selleks sobib mistahes juust, küpseb imeliseks glasuuriks. Eksperimenteeri julgelt! Kartulid näevad ahjuvormis serveerimisel ilusad välja, kuid valmivad sama hästi ka ahjuplaadil. Peale võid raputada rohelist sibulat, murulauku, hakitud punast sibulat või mida iganes soovid. Söö seda grill-lihaga või lihtsalt hapukoorekastmega.