Proovi neid vägevaid kokteiliretsepte, et saaksid oma seltskonnas särada nagu tõeline õlleekspert.

Selleks et kõiki neid retsepte taskukohaste hindadega katseta, on mõistlik külastada 15.–18. juulil Maxima kauplusi, kus toimuvad Õllepäevad, mille raames on megasuured sooduspakkumised kogu õllevalikule.

Põhireegel õllekokteili valmistama hakates on lihtne: tumeda õllega sobivad paremini magusamad ja tummisemad maitsed, heleda premium-tüüpi õllega aga kergemad puuviljased maitsed.

Maxima poeriiulitelt leiad alati suure ja rikkaliku valiku nii kodumaiseid kui ka importõllesid taskukohase hinnaga.

Õlu + karastusjook

Limonaadiga segatud õlu pole mingi hipsterite leiutis. Radleri nime all tuntuks saanud õllekokteili pakuti maanteekõrtsides juba 20. sajandi algul Saksamaal ja Austrias.

Kokteili valmistamiseks täida klaas jääkuubikutega, kalla peale hea limonaad (hästi sobib kodumaine Limpa või Kelluke) ja täida klaas endale sobiva heleda õllega.

Pea meeles lisada õlu alati viimasena, sest muidu võid vahu taandumist ootama jäädagi.

Õlu + mahl

Ära lase koostisosadel ennast kõigutada, maitse loeb!

Õlu apelsinimahlaga on populaarne jook, mida juuakse hommikusöögi kõrvale üle kogu maailma. Katseta heledat õlut ka õuna-, viinamarja- või isegi tomatimahlaga. Lase oma fantaasial lennata ja proovi erinevaid maitseid!

Täida klaas jääga ning lisa endale sobivas vahekorras hele õlu ja mahl. Tomatimahla-õllekokteili juurde sobib imehästi ka näputäis soola-pipart ja torts vürtsikat kastet.

Juhul kui kõik eelnevad õllekokteilide retseptid olid sulle juba tuttavad, siis nüüd läheb asi tõsiseks! Kui oskad eelnevad näpunäited meelde jätta ja seltskonnas viibides need ka õigel momendil välja käid, pälvid ilmselt nii mõnegi tunnustava peanoogutuse ning tõestad ennast kui tõeline suvine kokteiliekspert.

Õlu + Aperol Mist

Nüüd on aeg viia õllekokteilid teisele tasemele! Aperol Mist on paljude naiste suvine lemmikkokteil, aga nüüd keerame sinna väikese vindi juurde ja muudame kokteili natuke mahedamaks.

Täida pikk õlleklaas jääkuubikutega, lisa sinna 30 ml Aperoli ja pigista juurde sidrunimahla. Sega kokteil läbi ning lisa Belgia nisuõlut (imehästi sobib Hoegaarden). Garneeri oma meistriteos sidruniviiluga ja serveeri koos naeratusega.

Suvi on aeg katsetusteks!

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Soovid osa saada ka kõikidest Maxima eripakkumistest? Parima ülevaate kõigist hea hinnaga kohalikest toodetest leiad igal nädalal ilmuvast Maxima kliendilehest. Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

Lisaks odavatele Maxima hindadele ja eripakkumistele aitavad sinu toidukorvi soodsana hoida ka Maxima mobiiliäpp ning Maxima kliendikaart ehk AITÄH-kaart. Äpi kohta lähemalt lugeda ja selle alla laadida saad SIIT.

AITÄH-kaardi kohta leiad infot SIIT.

Jaga
Kommentaarid