Indiast pärit restoranipidajal Balli Chouhanil aitas Eestis läbi lüüa kohmakas eesti keel. Nüüd on hindul Eestis seitse restorani
(119)Indiast pärit Balli Chouhan tuli Eestisse õppima äriülikooli. Mõne aasta pärast oli tal eesti keel suus ja seitse restorani. Kuidas tal see õnnestus? „Tuleb olla julge ja positiivne. Peab proovima ja rasked ajad ära kannatama, ega muudmoodi Saaremaal läbi löö,“ ütleb ta.
Balli Chouhan on sündinud Indias, väikeses 36 000 elanikuga Pinjore linnas. Eestisse kolis Balli pea kakskümmend aastat tagasi, kui ta kandideeris äriülikooli Estonian Business School (EBS) ja vastu võeti. Enne seda polnud ta Eestis kordagi käinud, eesti keelest ei teadnud ta sõnagi ja siinsetest oludest samuti mitte. Üliõpilase elu pole kerge, eriti veel, kui pead õppimise eest kooliraha maksma. Balli otsustas kooli kõrvalt minna tööle restorani kokaks. Mõni aastat hiljem avas ta oma esimese restorani Saaremaal.