28.06.2022, 16:34
Hapukurgihooaeg! Toiduteadlane Rain Kuldjärv avaldab oma hapukurkide salaretsepti!
Hapukurgiretsepte on nii palju kui tegijaid - igaühel on oma salajane koostisosa, mis hapukurgid eriliseks teeb. Kuid metoodikanipid on kindlad. Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse toiduteadlane Rain Kuldjärv, kes on tuntud kui pühendunud hapendamisfänn, jagab oma hapukurkide tegemise salaretsepti ja avaldab seisukoha dilemmas - äädikaga või äädikata.
FOTO: | Oma Maitse
Alusta hapendamisprotsessi toasoojas, sest soe keskkond aitab piimhappebakteritel kohe kasvama hakata ja köögiviljadele tuleb parem maitse. Järgmiseks igavene dilemma - kas lisada äädikat või mitte?
Oled juba tellija?