28.06.2022, 16:34
Hapukurgihooaeg! Toiduteadlane Rain Kuldjärv avaldab oma hapukurkide salaretsepti!
Hapukurgiretsepte on nii palju kui tegijaid - igaühel on oma salajane koostisosa, mis hapukurgid eriliseks teeb. Kuid metoodikanipid on kindlad. Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse toiduteadlane Rain Kuldjärv, kes on tuntud kui pühendunud hapendamisfänn, jagab oma hapukurkide tegemise salaretsepti ja avaldab seisukoha dilemmas - äädikaga või äädikata.
![Hapukurgid](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/bc458570-f6e1-11ec-8f31-ff5decc1269c.jpg?noup&w=1200&h=711)
Hapukurgid
FOTO: | Oma Maitse
Alusta hapendamisprotsessi toasoojas, sest soe keskkond aitab piimhappebakteritel kohe kasvama hakata ja köögiviljadele tuleb parem maitse. Järgmiseks igavene dilemma - kas lisada äädikat või mitte?
Oled juba tellija?