24.06.2022, 10:33
Tarbi targalt! Lihaekspert annab nõu, mida teha grillpeost üle jäänud liha ja šašlõkkidega
Suveõhtu grilliõhtutega, kuid eriti jaanipäevaga, käivad kaasas rikkalikud grillisöömad ja sageli võib juhtuda, et toitu varutakse ja valmistatakse korraga rohkem, kui jõutakse ära süüa. Alles jäänud hõrgutised sobivad suurepäraselt ka kasutamiseks järgnevate päevade toidukordade valmistamisel.
FOTO:
Kuna liha on juba eelnevalt küpsenud, muudab see toiduvalmistamise veelgi hõlpsamaks ja mugavamaks. Et maitsvad toidud raisku ei läheks ning toiduraiskamist kodudes vähendada, jagab Rakvere ja Talleggi tootekategooriajuht Heli Sepp kasulikke soovitusi, mida maitsvat annab hõrgust grilli ülejäägist ka järgnevatel päevadel valmistada.
Oled juba tellija?