Mida tähendab Food Hall?

Food Hall on kohviku sarnane keskkond, kus kliendid saavad valida mitme erineva toidupakkuja vahel. Food Hall`ide ühiseks tunnuseks on see, et nad pakuvad erinevaid kööke ja valikuvõimalusi, mis kõik asuvad mugavalt samas kohas. Sarnaselt toiduautode trendile esindab Food Hall alternatiivset einestamisviisi, mis pakub rohkem võimalusi ja vabadust kui muud tüüpi restoranid.

„Viru Keskus läbib oma tegutsemisaja kõige ulatuslikumat ja sisulisemat uuenemist. Oleme selles protsessis olnud juba üle kolme aasta,“ ütleb Viru Keskuse tegevjuht Gertti Kogermann. Viru Keskuse uut Toidutänavat hakkab Tammsaare pargiga ühendama koostöös ÖÖD Peegelmajaga loodud elegantne väliterrassi ala. „Alustasime Viru Keskuse Toidutänava rajamist kroonapandeemia sügavaima kriisi ajal ning näeme praegu selle otsuse esimesi magusaid vilju, sest pandeemiast ja ebakindlusest väsinud inimesed vajavad elamusi ja emotsioone,“ räägib Kogermann.

Viru Toidutänav pakub Tallinna südames rikkalikku, tänavatoidu mõjutustega kvaliteetset valikut. Nii toob Kolm Tilli pitsa- ja pastarestoran Tartust pealinna puuküttega itaaliapärase pitsaahju ja kohapeal käsitsi valmistatava pasta. Maailma esiviisikusse kuuluv käsitööõlle tootja Kopenhaagenist Mikkeller valmistas ette õlle eripruuli ning Freya Foodbaaris saab maitsta menüüd, mille koostas Michelini noorkoka tunnustuse saanud Janno Lepik.

Suu teeb magusaks talujäätis KÜLM. Pakutakse ka Aasia tänavatoitu KimiJimi ning Hawaii maitsetega PokeBowl & Meze. Tacosid, tortillasid, guacamolet ja muud maitsvat Lõuna-Ameerika köögist serveerivad Stereo StreetFoodi toidumeistrid, hõrkude suussulavate magustoitudega hullutab Pavlova ja palju muud maitsvat.

Toidutänav

Jaga
Kommentaarid