Terav suutäis koos kreemise juustutäidisega. Kui soovid, võid piprale peekoniriba ümber kerida.

Grillitud jalapeño-piprad juustutäidisega

Suitsumaitselised grillitud paprikad, mis hiljem marinaadis maitsestuvad, on väga hõrk suutäis. Serveeri neid krõbedal saiaviilul, kombineeri salatites või paku iseseisva salatina, lisaks peotäis ürte ja mõnd salatijuustu – näiteks burrata’t või fetat.

Vahemerelises marinaadis grillpaprikad

Paksud või peenikesed, rohelised või valged, vahet ei ole – kevaditi kütkestavad meid värskest ­sparglist kõik variatsioonid. Ideaalne hommikusöök või kerge lõuna!

Grillitud sparglid ­pošeeritud muna ja ­parmesaniga

Eriti kiire ja värske amps!

Grillitud halloumi sparglite ja mündiga

Kõikse parem on maisi küpsetada just nii, nagu see on. Mitte midagi pole vaja puhastada – maisi “juuksed” söestuvad ise ja lehtede vahelt leek juba tõlvikut ära ei kõrveta.

Grillitud mais

Vahel on hea toit lihtsamast lihtsam… Praetud noor kapsas on üks neist!

Grillitud kapsas

Elaval tulel valminud toidul on suve maitse! Proovi seda salatit grillliha kõrvale või eraldiseisva roana!

Grillsalat fetaga

Kiire ja kerge eine, suurepärane lihakõrvane!

Grillitud köögiviljad hirsiga

Itaallaste kuulsast panzanellasalatist inspiratsiooni saanud kausitäies kohtuvad paprika ja tomat siidise mozzarella ja krõbedate ciabatta tükikestega. Salat on maitsev kas veel veidi soojana või ka külmalt.

Grillitud paprika ja mozzarellasalat saiakuubikutega

Toitev kevadine salat on tänu suitsukalale vägagi hõrk. Lõhe asemel sobib hästi ka mõni muu suitsukala, näiteks suitsutursk.

Suitsulõhesalat grillitud spargliga