Ilmateade
Delfi
Ajalehed
Ajakirjad
Saada vihje
Kontakt
Reklaam
Delfi Lood
Uudised
Retseptiveeb
Toit ja tervis
Retseptid
Podcastid
Nädalamenüü
Telli
Retseptid
07.04.2022, 19:15
Maailma parima ahjuliha retsept — piimas hautatud seapraad
(10)
Piimas küpsedes jääb liha eriti õrn ja pehme. Ja kaste saab nii maitserikas, et söö lusikaga otse potist. Kõrvale paku võis praetud kartuleid.
Rita Osa
481
FOTO:
Pasi Kokko
Kuula artiklit
Edasi lugemiseks:
1
kuu
Delfi Kogupaketi tutvumishind
Telli
Oled juba tellija?
Logi sisse
Mis on Delfi Kogupakett?
Tutvu maksevõimalustega
Kommenteeri
Loe kommentaare
(10)
481
Delfi
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid